Title

Returordning – uld til uld

Teaser
Uld til uld-returordningen er med til at sikre, at glasuld kan recirkuleres. På den måde bidrager ordningen til at mindske forbruget af råvarer til produktion af ny glasuld. Ligesom returordningen også er med til at mindske, at glasuld ender som deponi.
Returnering af glasuld til granulat
Description

Som industri- eller tagkunde hos Isover, kan du benytte denne returordning. Vi tager fraskær af ren, ny Isover bygnings- og tagisolering retur.

Indtil videre kan vi hos Isover genanvende den indsamlede glasuld i produktionen af granulat til indblæsning.

Title

Fra fraskær til ny isolering - sådan fungerer returordningen

Description

Overskydende isolering eller fraskær af ny glasuldsisolering – der både er rent og tørt – samles sammen. Enten kan isoleringen samles i big-bags fra Isover eller i klare sække, der efterfølgende pakkes på et pallebur eller presses til baller.

Herefter bestiller du afhentning af dit indsamlede fraskær. Du kan bestille enten en halv eller en hel bil.  

Når vi har modtaget den returnerede isolering, bliver den omdannet til granulat, der herefter kan anvendes til isolering af fx hulmure og lofter.

Title

Bedre kildesortering

Description

Fundamentet for al genanvendelse er et stærkt fokus på kildesortering. Som håndværker eller entreprenør kommer du dermed til at spille en afgørende rolle for, at materialerne sorteres korrekt.

Title

DGNB giver bonuspoint

Description

Har du et projekt, der jagter cirkulære DGNB-point for Isover glasuld, så kan Jimmi Ørnhøj-Hansen fra vores tekniske rådgivning hjælpe dig videre.

Vil du vide mere?

Del dokument
eller