Title

Marine

Teaser
Marineisolering omfatter isolering til både fartøjer samt off-shore konstruktioner
Title

Definition

Description

Marineisolering omfatter isolering til både fartøjer samt off-shore konstruktioner. Kravene der stilles til marineisolering, er iht. IMO regulativerne og forholder sig til hhv. termisk isolering, brandisolering samt lyddæmpning. 

Title

Løsninger

Description

I det marine miljø er der som på land forskellige forhold, der skal løses med isolering. Dette er bl.a brandsikring af konstruktionerne. Som oftest skal hhv. dæk og stag brandsikres som A15, A30 eller A60 løsninger. 

Isover leverer med U Protect Sea serien en løsning på alle 3 krav. Dette både til stål,- aluminiums,- og glasfiberkonstruktioner. 

 

For at finde den bedst egnede løsning kan du tilgå vores løsningsvælger på: https://www.isover-technical-insulation.com/marine-solution-selector 

 

Alle løsningerne er testede, med tilhørende certifikater, der præcist viser hvordan den samlede løsning kan udføres på en eller flere måder. 

Udover brandkrav er også lydkrav omfattet af løsninger.  

Derudover kan de letteste produkter anvendes der, hvor man kun har behov for komfortisolering af konstruktionen. 

Generelt er Isover U Protect Sea serien et letvægtsalternativ til traditionelle stenuldsløsninger. I en kombination mellem teknologier har vi udviklet en isoleringsløsning, der kombinerer de bedste egenskaber fra traditionel glasuld,- og stenuldsproduktion. Dette giver lette produkter, med fremragende brandtekniske egenskaber. 

Del dokument
eller