Title

Inspiration til det gode lydmiljø

Teaser
Uanset om vi befinder os på et kontor, i en skole, i et hus, i en lejlighed, på hospitalet eller på biblioteket er lydmiljøet afgørende for hvordan vi trives.
gyptone2
Title

Lyd i bygningen

Description

Lofter og vægge

Der findes flere gode muligheder for at kortrollere lyden i bygningen og forhindre, at den kastes rundt mellem vægge, lofter og gulv. Du kan læse mere om hvorfor det er en god idé, at få styr på lyden i bygningen her.

Image
link2
Description

Udover at spille en afgørende rolle for det akustiske indeklima, er både Gyptone- og Ecophon-løsninger udviklet med et særligt blik for æstetik – både når det gælder integrerede loftsløsninger og selvstændige absorbenter til væg eller loft.

Image
gyptone1
Image
gyptone4
Image
gyptone2
Image
gyptone5
Description

Læs mere om Gyptone her.

Eller se, hvordan Gyptones løsning har gjort en forskel i denne bygning: Dyveke Skolen i København

Description

Gulve

Lyden af trin, tunge ting, der stilles hårdt, eller stole, der trækkes over gulvet, kan være til irritation, ikke bare i det pågældende rum, men også i tilstødende dele af bygningen. Webers lydgulve, Weber.floor, er en optimal måde at reducere trinlyd og lyd mellem rum. Weber.floor udmærker sig ved markant dæmpning og ved at kunne benyttes i alle konstruktioner og under alle typer belægning fra planker til fliser, fra gulvtæpper til støbt gulv. På den måde kan du få den gulvafslutning, du ønsker, og stadig minimere trinlyd.

Image
Weber designgulv
Title

Eksempler

Description

Her kan du høre et eksempel på, hvordan lyden kan forbedres ved at installere Gyptone-plader i et køkken - lyt her

Her kan du høre et eksempel på, hvordan lyden kan forbedres ved at installere Gyptone-plader i en stue - lyt her

Del dokument
eller