Title

Skræddersyede løsninger forbedrer totaløkonomien

Teaser
Byggeoptimering handler om at indarbejde gennemtænkte løsninger fra projektets planlægningsfase. Det effektiviserer hele processen fra produktion til byggeri og efterfølgende spildhåndtering mv. - til gavn for både miljøet og byggeriets totalomkostninger.
Rådgivning
Description

I Saint-Gobain mener vi, at byggeoptimering er nødvendig i en tid, hvor der ikke kun er pressede deadlines og en stram økonomi, men også skrappe krav til bygningens funktionalitet, til byggeriets bæredygtighed og til arbejdsmiljøet på byggepladsen.

Derfor har vi gjort byggeoptimering til en vigtig del af vores forretningsgrundlag. Vi arbejder hele tiden målrettet på at skabe innovative systemløsninger, der lever op til fremtidens krav. Det skaber et bedre resultat for alle parter, hvad enten du er bygherre, arkitekt, udførende eller skal leve og opholde dig i det færdige byggeri.

Title

Vi hjælper dig med at finde de bedste løsninger

Description

Vi tilbyder en række services, der kan være med til at sikre projektet de rigtige løsninger fra starten. Vores innovative systemer er baseret på løsninger, der opfylder de funktionelle krav til alt fra bygningens lydisolering og akustik, til brandbeskyttelse, fugtbeskyttelse og holdbarhed. Med vores viden kan vi hjælpe med at optimere bygningen ud fra funktionalitet, omkostninger og bæredygtighed.

Allerede i projekteringsfasen afgøres en stor del af omkostningerne ved et byggeri. Ved at inddrage os tidligt i processen kan vi optimere løsningerne og forbedre totaløkonomien.

I projekterings- og planlægningsfasen

Vi tilbyder hjælp og rådgivning på dine vilkår og kan naturligvis supplere med:

  • EPD certificerede miljødeklarationer samt anden dokumentation og godkendelser
  • Mængdeberegninger og dimensionering
  • Tegningsmateriale
På byggepladsen

Vi kan sikre optimale leverancer med:

  • Just-in-time leverancer
  • Leverancer i ønsket rækkefølge og tæt på montagested
  • Håndteringshjælpemidler
  • Vejledning på byggepladsen
  • Plastemballerede byggematerialer for udendørs opbevaring
  • Lejlighedspakninger med gipsplader, stålprofiler og tilbehør
Title

Vil du vide mere?

Description

Hvis du vil vide mere om byggeoptimering, og høre hvordan vi kan hjælpe med at optimere dit projekt, så er du altid velkommen til at tage fat i os.

Del dokument
eller