Title

Job og Karriere hos Saint-Gobain

Teaser
Et job hos Saint-Gobain er et job med muligheder. På disse sider kan du læse mere om vores politikker, møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på hvad vi kan tilbyde og forventer.
job og karriere hero 2022
Title

Saint-Gobain Denmark

Description

Hos Saint-Gobain Denmark er 450 kollegaer fordelt på administration og produktion af vores varemærker, Gyproc, Isover og Weber. Nogle har et primært arbejdsområde, der relaterer sig specifikt til ét varemærke; men mange arbejder også på tværs af varemærkerne. På den måde sikrer vi, at vi kan lære af hinanden og at vores interne netværk er så bredt og stærkt som muligt. 

Description

En arbejdsplads med plads til alle

Som arbejdsgiver er det vigtigt for os skabe en arbejdsplads, hvor der er plads og rum til den enkelte, samtidig med at vi har dygtige teams, der kan arbejde sammen mod vores fælles mål. Det er derfor vigtigt for os, at vi har medarbejdere med den rigtige kombination af erfaring, energi og ambitioner, og at vi prioriterer medarbejdernes muligheder for at avancere og udvikle sig i hele deres karriere.

På disse sider kan du læse mere om vores politikker, møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på dine muligheder.

Et godt sted at starte er filmen herunder.

Title

Vil du vide mere?

Description

I det følgende kan du bl.a. klikke dig videre og læse mere om

  • vores principper for adfærd og handling
  • hvordan man søger job hos os
  • hvilke muligheder, du har, i en karriere hos os
  • hvordan du kan komme i kontakt med os.  
Del dokument
eller