Title

Vores formål

Teaser
I Saint-Gobain er vi drevet af at bidrage til en mere tryg og bæredygtig fremtid for alle. Derfor har vi defineret at vores fremmeste formål, vores raison d'etre: Making the world a better home.
making the world af better home - purpose
Title

Saint-Gobains formål

Description

Formål, purpose, raison d’etre - kært barn har mange navne. Uanset hvilket begreb, man vælger, dækker det over det fokus og den bagvedliggende tanke, der er retningsgivende for hvorfor en virksomhed gør, hvad den gør.

For os i Saint-Gobain handler det om at bidrage til en mere tryg og bæredygtig fremtid for alle. Vores formål er: Making the world a better home. 

Vores formål handler om VORES FÆLLES FREMTID.

Sammen med og for vores kunder designer, fremstiller og distribuerer vi materialer og løsninger, der har en positiv indvirkning på alles liv og giver trivsel, livskvalitet og ydeevne, samtidig med at vi passer på planeten.

VORES FORMÅL reflekterer, hvem vi er.

Vores 350 års historie, vores kollektive styrke og vores lederskab giver os mulighed for at forfølge vores udvikling ved at bidrage til at finde løsninger på de store udfordringer, som menneskeheden står over for - klimaændringer, ressourcemangel og inklusion.

Vi er både en international og multi-lokal virksomhed, der er fuldt integreret, hvor vi driver vores forretning. Vi arbejder for at bidrage til en verden, der bliver stadig mere bæredygtig, åben og engagerende.

VORES FORMÅL ER EN OPFORDRING TIL HANDLING. VORES TILGANG ER KLAR OG FOKUSERET PÅ FREMTIDEN.

Sammen med vores kunder, partnere og alle vores interessenter styrer vi efter at frigøre individuelle og kollektive forhåbninger og sætte alle i stand til at leve bedre. Det inspirerer os til at innovere åbent med ambitionen om bedre at forene menneskeheden og naturen til det fælles bedste.

VORES FORMÅL ER BASERET PÅ VÆRDIER, DER VEJLEDER OS.

Vi driver vores forretning i overensstemmelse med vores principper for adfærd og handling og de humanistiske værdier, der gennemsyrer vores virksomhedskultur. Lytning, dialog, omsorg, solidaritet, tillid og respekt for forskel er centralt for vores forpligtelse.

Dette er vores klare ambition: at handle hver dag for at gøre verden til et smukkere og mere bæredygtigt sted at bo.

Del dokument
eller