Title

Efterisolering af loft

Teaser
Skal du efterisolere dit loft, så er det en opgave, du typisk selv kan lave. Der er en række løsninger alt efter typen af rum og isoleringsbehov.
Renovering af lofter
Title

Efterisolering af loft

Description

At efterisolere et loft eller skråvægge er en billig løsning til at få en lavere varmeregning og et bedre indeklima.  

Du kan vælge at isolere loftet indefra eller udefra. Det er som regel nemmest at isolere loftet indefra inden en ny loftsbeklædning monteres. Har huset et uudnyttet tagrum, kan der efterisoleres ved at lægge ISOVER ruller eller ISOVER formstykker ud.

Title

Ved skråvægge

Description

Skråvæggene isoleres fra indvendig side, hvis isolering oppefra ikke er muligt, eller hvis du alligevel skal etablere ny vægbeklædning. 

Title

Ved uudnyttet loftsrum

Description

Efterisolering af et uudnyttet loft er et af de nemmere efterisoleringsprojekter, når opgaven består i enten at lægge ISOVER ruller eller formstykker ud på loftets gulv eller få blæst løsuld af glas ud.

Title

Ved skunk

Description

Vi anbefaler, at man efterisolerer både skunkvæggen ind mod loftsrummet, og skunkgulvet ned mod etageadskillelsen - er der varmerør i skunkrummet, bør du også få dem isoleret. Vil man undgå at skulle have ekstra isolering på varmerørene, kan man alternativt lave en varm skunk. Det gøres ved at der isoleres langs taget i stedet for i skunkvæggen.

Hvis det føles som et for stort projekt, anbefaler vi at kontakte en fagmand.

Del dokument
eller