Brand

ISOVER Vario® Xtra

Description

ISOVER Vario®Xtra er en polyamidfolie med variabel dampdiffusionsmodstand. Det betyder, at klimamembranen reagerer på luftens relative luftfugtighed og sikrer, at der
ikke ophobes fugt i konstruktionen. ISOVER Vario® Xtra er forstærket med en vlies, der gør produktet robust under montagen.
Produktet er optaget i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes i Svanemærket byggeri.

Flag: SGDK My Favourites

Du skal være logget ind for at gemme dokumenter på hjemmesiden. Hvis du ikke allerede har en profil, kan du registrere dig via nedenstående link.
Gå til registrering
Gem

Anvendelse

ISOVER Vario® Xtra anvendes til at opnå god lufttæthed og som dampbremse i de fleste ventilerede og uventilerede konstruktioner. Den giver, sammen med tilhørende tætningsmidler, god mulighed for at sikre lufttætte konstruktioner og samlinger. Derudover giver Vario®Xtra med sine specielle fugtadaptive egenskaber mulighed for at bygge mere fugtsikkert, særligt i lukkede træbaserede konstruktioner, fx tagkassetter og bjælkespærstage, hvor 50-70 mm ventilationshulrum derved kan spares. ISOVER Vario®Xtra kan monteres direkte henover spærene i renoveringssituationer.

Funktioner og fordele

  • Rivestærk
  • Del af system
  • Inteligent

Tekniske produktegenskaber

Brandklasse
E

Varianter

Format mm
Varenr.
DB varenr.
Pr. palle enh.
Format mm
1500x40000
Varenr.
3544909700
DB varenr.
5184337
Pr. palle enh.
1
DB varenr.
5184337
Pr. palle enh.
1
Levering Dage
1
Pr. enhed
2520
Pr.palle m²
2520
Pr. enhed Stk.
42

Find forhandler

Find din nærmeste forhandler
Del dokument
eller