Title

Lofts- og hulmursisolering reducerer varmeregningen

Teaser
Efterisolering med løsuld af glas giver dig fra dag et et behageligt indeklima og en lavere varmeregning. Løs isolering - også kaldet granulat eller isoleringsgranulat - er en af de mest udbredte måder at efterisolere i en hulmur og en rigtig god løsning på et uudnyttet loft, da det er både tidsbesparende og billigt.

ISOVER InsulSafe er installeret i mange danske hjem. Når du vælger ISOVER InsulSafe får du et produkt, som ikke blot har en god isoleringsevne - du får et produkt med gode brandtekniske egenskaber og isolering, som ikke er fugtfølsom. Perfekt til det nordiske klima.
Indblæsning af ISOVER InsulSafe

Bestil en faglig vurdering og find ud af, om ISOVER InsulSafe er den rigtige løsning til dit hus.

Description

En efterisolering af hulmur eller loft med løsuld af glas er ofte klaret på én arbejdsdag. Når du isolerer med ISOVER InsulSafe får du et lunt og behageligt hjem. Du vil hurtigt se besparelsen på varmeregningen, og udgiften er tjent ind efter 2-3 år.

Få del i renoveringsmillionerne med den nye tilskudsordning fra oktober 2020

Regeringens målsætning er klar: Tusindvis af danske boliger skal energioptimeres, og for at skubbe udviklingen i gang, er der afsat millioner af tilskudskroner over de næste par år. Pengene fordeles efter først-til-mølle og ordningen løber frem til 2026. 

Du kan søge om tilskud til forbedring af din klimaskærm af helårsbeboelse, som omfatter efterisolering af loft og facade. 

En ekstra isolering af loftet kan give en årlig besparelse på varmeregningen på flere tusind kroner. Prøv spareberegneren, og find ud af, hvor mange penge du kan spare ved at efterisolere loftet. Det er nemt, og tager kun 2 minutter. Gå til ISOVERs spareberegner, vælg husets konstruktion, og du er i gang.

Efterisolering af hulmur er ikke del af den nye tilskudsordning, men du kan fortsat benytte håndværkerfradraget med en fradragsværdi på 26 procent.

Ansøg, før du efterisolerer

Som det første skal du ansøge om tilskud. Når du har modtaget tilsagn om tilskud, kan du kontakte en Autoriseret ISOVER Indblæser.

Få styr på dit energimærke

For at kunne søge skal boligen have et gyldigt energimærke. Et energimærke er typisk gyldigt i 2 år. Hvis din bolig ikke har et gyldigt energimærke, er det også muligt at søge om tilskud til energimærket.

Beregn dit tilskud til loftsisolering

På energistyrelsens hjemmeside sparenergi.dk kan du beregne, hvor meget tilskud du kan få til efterisolering af loftet.

Minimér energiforbruget og optimér økonomien

Video URL

Det bør du overveje, inden du vælger isolering

Hvilke krav har du til det produkt, der skal indblæses i din bolig? Hvis du lægger vægt på sundhed og miljø får du med ISOVER InsulSafe® isolering et produkt, som består af 100 procent glas og er uden brandhæmmere og skimmelmidler.

Title

Det giver god mening at vælge en Autoriseret ISOVER Indblæser

Description

En Autoriseret ISOVER Indblæser er specialuddannet i indblæsning af ISOVER løsuld på lofter og i hulmure.

Hvert år bliver autorisationen fornyet med en efteruddannelse, som blandt andet indeholder information om ændringer i byggelovgivningen og tekniske bestemmelser.

ISOVER foretager løbende stikprøvekontrol af et antal tilfældigt udvalgte boliger, hvor der er udført indblæsning af en Autoriseret ISOVER Indblæser. Kontrollen udføres af 3. part. På den måde sikrer ISOVER, at arbejdet udføres korrekt. Det er din tryghed.

Title

Priseksempel på efterisolering

Description
Hulmursisolering af 150 m2 et-plans parcelhus (ca. 110 m2 hulmur)
- Energiform: Fjernvarme Energiform: Olie

Samlet pris
Håndværkerfradrag *)

17.500,00 kr. inkl. moms
 -3.500,00 kr.
17.500,00 kr. inkl. moms
 -3.500,00 kr.
Din udgift 14.000,00 kr. inkl. moms 14.000,00 kr. inkl. moms

 

Description
Udblæsning på 150 m2 loft med 250 mm løsuld oven på 100 mm eksisterende isolering
- Energiform: Fjernvarme Energiform: Olie
Samlet pris
Håndværkerfradrag *)
Energitilskud
25.000,00 kr. inkl. moms
 -4.400,00 kr.
 -1.200,00 kr.
25.000,00 kr. inkl. moms
 -4.400,00 kr.
 -1.200,00 kr.
Din udgift 19.400,00 kr. inkl. moms 19.400,00 kr. inkl. moms

Prisen er inkl. etablering af gangbro og kantbegrænsning.

*) Håndværkerfradraget gælder for håndværkerens arbejdsløn inkl. moms. Det er muligt at trække op til 12.500 kr. fra i skat i energibesparende løsninger pr. person over 18 år i husstanden i 2020.

Bemærk!
Priserne er vejledende og kan variere i forhold til husets konstruktion. Kontakt din nærmeste ISOVER Indblæser for at få en faglig vurdering af efterisolering af dit hus.

Image
FAQ
Title

Ofte stillede spørgsmål

Description

Vi har samlet svarene på de mest stillede spørgsmål vedrørende indblæsning af glasuld. Find svar på, hvad en isoleringsattest er, og om du selv kan efterisolere loftet med løsuld.

Du kan også kontakte en Autoriseret ISOVER Indblæser og finde ud af, om efterisolering med løsuld af glas er den rigtige løsning til dit hus. Udfyld og få en faglig vurdering her.

Del dokument
eller