Title

Indblæsning - loftsrum og hulmur

Teaser
Efterisolering med løsuld af glas på loft eller i hulmur giver dig fra dag ét et behageligt indeklima og en lavere varmeregning. Løs isolering - også kaldet isoleringsgranulat eller blot granulat - er en af de mest udbredte måder at efterisolere i en hulmur og en rigtig god løsning på et uudnyttet loft, da det er både tidsbesparende og billigt.
Indblæsning af ISOVER InsulSafe
Title

Overvejer du en efterisolering?

Description

En efterisolering af hulmur eller loft med løsuld af glas er ofte klaret på én arbejdsdag. Når du isolerer med Isover InsulSafe får du et lunt og behageligt hjem. Du vil hurtigt se besparelsen på varmeregningen, og udgiften er tjent ind efter 2-3 år.

Isover InsulSafe er indblæst i mange danske hjem. Når du vælger Isover InsulSafe får du et produkt, som ikke blot har en god isoleringsevne - du får et produkt med gode brandtekniske egenskaber og isolering, som ikke er fugtfølsom. Perfekt til det nordiske klima.

Title

Det giver god mening at vælge en Autoriseret Isover Indblæser

Description

En Autoriseret Isover Indblæser er specialuddannet i indblæsning af Isover løsuld på lofter og i hulmure.

Hvert år bliver autorisationen fornyet med en efteruddannelse, som blandt andet indeholder information om ændringer i byggelovgivningen og tekniske bestemmelser.

Isover foretager løbende stikprøvekontrol af et antal tilfældigt udvalgte boliger, hvor der er udført indblæsning af en Autoriseret Isover Indblæser. Kontrollen udføres af 3. part. På den måde sikrer Isover, at arbejdet udføres korrekt. Det er din tryghed.

Title

Priseksempel på efterisolering

Description

Hulmursisolering af 150 m2 et-plans parcelhus (ca. 110 m2 hulmur)

Samlet pris: 

17.500,00 kl. inkl. moms

Herefter årlig besparelse*:

10.432,01 kr.

Investering er tilbagebetalt efter:

1,68 år

 

Description

Udblæsning på 150 m2 loft med 250 mm løsuld oven på 100 mm eksisterende isolering

Samlet pris: 

25.000,00 kl. inkl. moms

Herefter årlig besparelse*:

1.973,48 kr.

Investering er tilbagebetalt efter:

12,67 år

Prisen er inkl. etablering af gangbro og kantbegrænsning.

* Udregnet på baggrund af fjernvarme som energiform med priser fra TREFOR den 5. januar 2023. Brug Spareberegneren til at udregne den årlige besparelse ved andre energiformer.

Bemærk!
Priserne på isoleringsarbejdet er vejledende og kan variere i forhold til husets konstruktion. Kontakt din nærmeste Isover Indblæser for at få en faglig vurdering af efterisolering af dit hus.

Title

Det bør du overveje, inden du vælger isolering

Description

Hvilke krav har du til det materiale, der skal indblæses i din bolig? Hvis du lægger vægt på sundhed og miljø får du med Isover InsulSafe isolering et produkt, som består af glas og er uden brandhæmmere og skimmelmidler.

Med eller uden sundhedsskadelige stoffer

Isover InsulSafe indeholder ingen sundhedsskadelige stoffer, og må anvendes til miljømærkede huse, fordi det ikke indeholder tilsætningsstoffer som brandhæmmere og skimmelmidler.

Ubrændbart eller brandhæmmende

Dit bedste valg i tilfælde af brand: Glasuld er ubrændbart uden at være tilsat sundhedsskadelige brandhæmmere. Derfor ligger Isover InsulSafe i brandklasse A1 – den bedste klasse efter europæisk standard for byggematerialer.

Stabil isoleringsevne  

En sikker og langtidsholdbar løsning: Isover InsulSafe er vandafvisende og optager ikke fugt. Strukturen i glasulden gør, at løsulden på loftet bliver liggende der, hvor det bliver udblæst. I hulmuren står det fast og synker ikke. Løsulden holder isoleringsevnen over tid. 

Image
FAQ
Title

Ofte stillede spørgsmål

Description

Vi har samlet svarene på de mest stillede spørgsmål vedrørende indblæsning af glasuld. Find svar på, hvad en isoleringsattest er, og om du selv kan efterisolere loftet med løsuld.

Du kan også kontakte en Autoriseret ISOVER Indblæser og finde ud af, om efterisolering med løsuld af glas er den rigtige løsning til dit hus. Udfyld og få en faglig vurdering her.

Del dokument
eller