Title

Karriere og udvikling

Teaser
Hos Saint-Gobain Denmark tilbyder mangfoldige jobmuligheder og -udfordringer.
Mangfoldige jobmuligheder
Title

Karriere i Saint-Gobain

Description

Vores forretning er i høj grad baseret på vores evne til at være innovative og udfordre det bestående. Vi har derfor hele tiden brug for den nyeste viden – i særdeleshed inden for procesindustri og byggeteknik, men også inden for vores øvrige funktioner.

Saint-Gobain Denmark er en arbejdsplads, hvor der er plads til nye ideer, og hvor den enkelte medarbejder arbejder engageret og målrettet. Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar og på, at vi har det godt på jobbet og med hinanden.

Vi samarbejder om din udvikling! 

Efter de første 3 måneders ansættelse udarbejder leder og medarbejder i fællesskab en uddannelsesplan. Herudover afholder vi hvert år medarbejder-udviklingssamtaler, hvor eventuelle udviklingsmuligheder evalueres.

Saint-Gobain koncernen er verdensomspændende og vi har et tæt samarbejde med vores kollegaer i andre lande. Så har du drømme om at arbejde i udlandet, er der muligheder inden for koncernen.

Mangfoldige jobmuligheder

Hos Saint-Gobain er jobmulighederne alsidige: ingeniørjobs, teknik, logistik, sikkerhed/kvalitet, økonomi, kundeservice, sælgere, IT, HR, marketing m.m. Vi beskæftiger også produktionsmedarbejdere, elektrikere og smede.

Title

Mød Morten

Description

Morten Bitz er Salgsdirektør hos Saint-Gobain og har haft en lang og varieret karriere i koncernen. 

Har du spørgsmål?

Del dokument
eller