Title

Godt arbejdsmiljø for dig, der arbejder med Gyproc

Teaser
Hos Gyproc arbejder vi hele tiden på at sikre det bedst mulige arbejdsmiljø for dig, der håndterer og installerer vores produkter ude på byggepladserne.
Håndværker bærer en ErgoLite gipsplade
Title

Gyproc ErgoLite® - en 25% lettere gipsplade, der skåner ryg og skuldre

Description

Gyproc ErgoLite® gipsplade vejer 25 % mindre end traditionelle standardgipsplader - 14,5 kg i stedet for 19,4 kg. Med ErgoLite plader bliver løft lettere og kropsbelastningen mindre. ErgoLite pladen er specielt en stor hjælp til gipsmontører, der arbejder i små rum, på skråvægge eller i etageejendomme, hvor pladerne kun kan håndteres manuelt.

Ud over en reducering af den arbejdsmæssige belastning på især ryg, arme og skuldre, så er pladen også nemmere at tilskære og skrue i end standard gipsplader.

Title

Gyproc Habito® – en robust løsning, der er væsentlig lettere at håndtere

Description

Habito® gipspladen er en ekstra robust løsning til indervægge. Trods styrken er pladen stadig let at bearbejde, og den har de samme gode monteringsmæssige egenskaber som traditionelle gipsplader.

Pladens vægt er 12,2 kg/m2 og tykkelsen på 12,5 mm er lig med standard gipsplader. Som udgangspunkt anbefales det altid at der bruges egnede tekniske hjælpemidler til håndtering af gipsplader, når det er muligt og hensigtsmæssigt. Men da manuel håndtering ikke altid kan undgås, kommer pladen i to formater. Udover standardformatet på 900 x 2400 mm, kommer Habito pladen også i et væsentligt lettere format på 900 x 1800 mm, hvorved pladevægten kan holdes under de anbefalede 20 kg.

Title

Gyproc ACOUnomic – lydtætte gipsvægge uden brug af fugemasse

Description

Gyproc ACOUnomic kantprofiler med indbyggede akustiske tætningslister er en god ergonomisk løsning, som kan erstatte traditionelle skinner. ACOUnomic kantprofilerne er hurtige og nemme at montere, og du skal ikke ned på knæ eller op på stilladser for at fuge rundt om kanterne. Det er klart den hurtigste og bedste løsning, når der skal opbygges gipsvægge med krav om en høj lydisolering. Og i modsætning til akustisk fugemasse, så nedbrydes tætningslisterne ikke over tid.

Title

Gyproc AquaBead - selvklæbende hjørneprofiler med tilhørende værktøj

Description

Gyproc AquaBead er det perfekte valg til hjørner og afslutninger af gipsplader. Sortimentet består af 3 forskellige selvklæbende profiler alt efter hjørnet og vinklen, og et dertilhørende værktøj, for hurtig og nem montering.

De selvklæbende profiler er en langt mere brugervenlig løsning end de traditionelle hjørneprofiler af stål, og oven i købet også mere holdbar. Det selvklæbende papir er nemlig vandaktiveret, så med 3 enkle trin får du perfekte hjørner. Spray med vand, sæt profilet på og vent 30 minutter og det er klar til sparteling.

AquaBead er enkelt og hurtigt at anvende, specielt kombineret med det dertilhørende AquaBead værktøj, der anvendes til at presse profilet tæt mod gipspladen. Værktøjet kommer med et langt håndværktøj, så du også nemt kan montere profilerne i højden.

Title

Gyproc GK – 50 % hurtigere montering af nedhængte lofter

Description

Gyproc GK-systemet gør det muligt at montere lofter på den halve tid, ved enkelt og hurtigt at klikke loftet på plads. Efter monteringen er det muligt at justeres det i både højden og bredden.

Systemet monteres ved at klikke bæreprofilerne og tværprofilerne sammen med beslag, en proces der er væsentlig hurtigere end ved montering af traditionelle nedhængte loftsystemer, hvor profilerne skal skrues sammen. Det er ikke bare hurtigere og nemmere, men også langt mindre belastende for nakke og skuldre.

Title

Gyptone Kant D2 – monter akustiklofter nemt og hurtigt

Del dokument
eller