Title

Vådrum

Teaser
Gyproc vådrumssystem består af to typer af vådrumsplader samt tre typer af stålskeletter. Stålskeletterne afhænger af hvilke andre krav der stilles til væggen, fx lydkrav. Vådrumspladen anvendes som vægbeklædning i vådrum som underlag for vandtætningssystem og flisebeklædning mv. Pladerne kan også benyttes som loftsbeklædning i vådrum.
Title

Vådrumsplader

Description

Glasroc H Ocean Glasroc H Ocean vådrumsplade har en meget lav vandabsorption, samt en høj resistens mod skimmelsvamp, og er derfor en sikker løsning til opbygning af lette vådrumsvægge. Hovedbestanddelene i pladen er gips og glasfiber og pladen har en glasfiberarmeret og imprægneret gipskerne samt glasfibermåtter indstøbt i overfladerne. Pladen leveres i en tykkelse på 12,5 mm, og har en fugtafvisende lyseblå overfladebelægning på forsiden, samt forsænkede langkanter for opnåelse af stærke og plane samlinger ved spartling. Pladen har små materialebevægelser og er derfor særlig velegnet som underlag for flise- og klinkebeklædninger.

 

Gyproc Vådrumsplade Ergo har en imprægneret og glasfiberarmeret gipskerne med høj rumvægt og overflade af kraftig karton. Pladen er velegnet til vådrumsvægge, hvor pladens større styrke og slagfasthed sammen med den imprægnerede gipskerne danner et stærkt og stift underlag for vandtætningssystemer og overfladebeklædninger. Pladen har kartonbeklædte, forsænkede langkanter og savede, rette kortkanter. De forsænkede langkanter bidrager til stærke og plane samlinger ved spartling. Pladen har små materialebevægelser og er derfor særlig velegnet som underlag for flise- og klinkebeklædninger.

Title

Stålskeletsystemer

Description

Gyproc Standard GS

Standard stålskel til lette ikke bærende konstruktioner, som giver en formstabil overflade. Systemet er enkelt og hurtigt at montere.

 

Gyproc Lydlægter XR

Sigma formede lydlægter der reducerer lydtransmission i lette ikke-bærende indervægge. Systemet er enkelt og hurtigt at montere.

Gyproc DUROnomic GD

Forstærkede profiler i godstykkelse 1,2 mm anvendes til bærende og ekstra høje vægge, hvor der kræves meget stærke og stabile konstruktioner. Systemet er enkelt og hurtigt at montere.

Del dokument
eller