Gyproc ErgoLite

Verdens bedste gipsplade?
Gyproc ErgoLite er vores bedste gipsplade nogensinde. Punktum. Det siger ikke så lidt, når vi nu har fremstillet kvalitetsgipsplader til byggeindustrien siden 1917.

Fem gode grunde til at vælge gipspladen Gyproc ErgoLite

25 % lettere
Længere gipsplader
Færre kortkantsamlinger
Styrke og stabilitet
25 % mindre råvareforbrug
Image
Vælg Gyproc ErgoLite pladen, 25 % lettere

Fem gode grunde til at vælge ErgoLite

25 % lettere
En ErgoLite gipsplade på 900 x 2400 mm vejer 14,5 kg, mens en traditionel gipsplade vejer 19,5 kg. Vægtforskellen er til at føle på, hver gang gipspladen bliver løftet og reducerer arbejdsbelastning for håndværkeren.

Længere gipsplader
Den lavere massefylde i ErgoLite gør det muligt at forlænge pladerne op til 3 meters længde - og fortsat overholde arbejdsmiljøloven. Håndværkeren undgår det ekstra arbejde, det kræver at lave kortkantssamlinger. Det sparer tid for både tømreren og maleren.

Færre kortkantssamlinger
At arbejde med ErgoLite gipsplader i forskellige længder betyder mindre tilskæring til samlinger. Færre kortkantssamlinger giver et pænere slutresultat.

Styrke og stabilitet
Med ErgoLite går du ikke på kompromis med styrke, brandhæmmende egenskaber og stabilitet.

25 % mindre råvareforbrug
Til produktion af ErgoLite bruger vi en ny teknologi, som reducerer råvareforbruget med hele 25 procent og giver en lavere CO2-udledning i produktionen og under transporten. Et mindre råvareforbrug reducerer også udvindingen af jordens ressourcer - dertil kommer, at op til 30 procent af gipsforbruget stammer fra recirkulerede gipsplader.

ErgoLite er nemmere at løfte og nemmere at håndtere for medarbejderne.

Niels, projektchef hos TBS A/S
Niels Thomsen Projektchef TBS AS.png
Image
Verdens bedste gipsplade grøn

Et forbedret arbejdsmiljø

Håndværkerne tilhører den faggruppe med størst risiko for nedslidning. Det viser blandt andet en undersøgelse fra 3F i 2019. Derfor sætter ErgoLite den fremtidige standard for gipsplader ved at være 25 % lettere end traditionelle gipsplader. Pladen egner sig til de fleste opgaver, og er perfekt til alle slags gipsvægge som fx skillevægge eller gipslofter.

En 900 x 2400 mm ErgoLite plade vejer kun 14,5 kg, mens en traditionel gipsplade vejer 19,5 kg. Det betyder, at montører af gipsplader bliver skånet for næsten 5 kilo, hver gang de løfter en 900 x 2400 mm ErgoLite gipsplade. På en typisk arbejdsmåned kan en montør med ErgoLite altså reducere sit samlede løft med helt op til 4 tons.

Mine ansatte er også meget begejstret for ErgoLite. Man kan tage én plade, monteré den på væggen, og så er man færdig. 

I stedet for at man skal tage én gipsplade, måle, tilskære, sætte pladestål op og så er du færdig.

Niels, projektchef hos TBS A/S
Niels Thomsen

Skal vi kontakte dig?

Står du med det næste byggeprojekt, så lad os snakke om Ergolite.

Udfyld formularen eller ring til os på 59 57 03 30

Del dokument
eller