Title

Godt arbejdsmiljø for dig, der arbejder med Isover

Teaser
Hos Isover arbejder vi hele tiden på at sikre det bedst mulige arbejdsmiljø for dig, der håndterer og anvender vores produkter ude på byggepladserne.
Isover isolering er let at bære
Title

Isover bygningsisolering

Description

Isover glasuldsprodukter er bløde at røre ved, de kradser ikke og så støver de minimalt. Vægtmæssigt hører glasuld til i den lave ende. Det betyder at både selve isoleringen og de pakker, som de kommer i vejer mindre end andre isoleringsprodukter, og det på trods af, at der er flere kvadratmeter Isover isolering i en pakke.

Den lave vægt minimerer antallet af tunge løft og uhensigtsmæssige arbejdssituationer, og dermed skåner håndværkerne ryg, hofter og knæ og reducerer den fysiske belastning betydeligt. 

Title

Isover Ultimate

Description

Isover Ultimate benyttes bl.a. til brandisolering af ventilationskanaler og andre tekniske installationer. Isover Ultimate kombinerer glasuldens lette vægt og stenuldens høje smeltetemperatur. Isover Ultimate er op til 45 % lettere end tilsvarende stenuldsprodukter, hvilket er en stor fordel for håndværkerne, når produkterne skal flyttes rundt under montagen.

Title

Isover InsulSafe

Description

Isover InsulSafe støver minimalt, og så er det ren glasuld uden tilsat kemi, hvilket betyder at håndværkerne, der arbejder med produktet, ikke bliver udsat for fx kemikalierne broax, borsyre og aluminiumhydroxid, som bl.a. tilsættes papiruld for at gøre det mindre brændbart. 

Title

Isover Robust Lamel

Description

Tunge løft fører ofte til tidlig nedslidning for tagdækkere. Med det udgangspunkt gik Isover i gang med at udvikle et produkt, der kunne afløse de uhåndterbare tagplader til lavhældningstage. Isover Robust Lamel har lav vægt og er lettere at håndtere, da deres omfang er mindre, og de derfor kan løftes inde ved kroppen.

Lamellerne leveres samlet på palletter, der udelukkende består af isolering. Det betyder, at der ikke er nogen paller, som skal bringes ned fra taget og væk fra byggepladsen.

Del dokument
eller