Title

Om Weber

Teaser
Weber er en af byggebranchens største og mest erfarne leverandører af mineralsk baserede byggematerialer af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement.
Weber lager
Image
weber.dk er nu en del af saint-gobain.dk
Title

Weber - mineralsk baserede byggematerialer

Description

Webers produkter benyttes bl.a.til opmuring, pudsning og overfladebehandling, facadeisolering, gulvopbygning og til vådrum.

Webers internationale historie går tilbage til 1902, men i Danmark har Weber været tilstede med produktion siden 2008, hvor Weber og Saint-Gobain overtog Maxit, der tidligere havde drevet fabrikkerne i Danmark. 

Weber har fire produktionssteder i Danmark, med hovedkontor i Karlstrup tæt ved København.

Weber byggematerialer

Alle vores produkter er fremstillet af naturlige råstoffer som ler, sand, kalk og cement. 

Title

Produktion

Description
 • Vi køber grøn strøm til alle vores fabrikker i Danmark.
 • Vi har et solidt og vidtforgrenet teknisk bagland, der råder over branchens bedste dokumentation. Vi har laboratorier, der kontrollerer såvel produkter og produktionsproces og som samtidig sikrer, at vi altid lever op til nationale og internationale kontrolordningers normer og krav. 
 • Vi samarbejder med markedets dygtigste materiale- og procesforskere med henblik på at skabe nye og endnu bedre byggeløsninger.

Title

Arbejdsmiljø

Description

Som produktionsvirksomhed skal vores sikkerhed være helt i top, så vores medarbejdere kan færdes sikkert på arbejdspladsen, hvad enten det er på vores produktioner eller kontorer. Sikkerhed og sundhed er så vigtigt, at økonomi og produktivitet aldrig må gå forud for den enkelte medarbejders sikkerhed, og vi arbejder dagligt med at forbedre sikkerheden rundt omkring i produktionerne.

Vores mål er:

 • Nul arbejdsulykker
 • Nul arbejdsbetingede sygdomme
 • Nul miljøulykker og minimal miljøpåvirkning fra vores aktiviteter 
Title

Transport

Description

Weber leverer varer direkte til byggepladser, så den ekstra tur forbi tømmerhandlen spares.

Title

På byggepladsen

Description
 • Weber udlejer mobile mørtelværker, som gør det nemt at producere sin egen mørtel direkte på byggepladsen. Det gør det let for håndværkerne, fordi de kan få leveret færdigblandet mørtel i den mængde, som passer præcis til den enkelte opgave.
 • Multi Clean® er et af de Weber produkter, som gør arbejdet på byggepladsen nemmere. Det erstatter saltsyre ved rensning af murværk og gør arbejdet op til 4 gange hurtigere.
Title

I bygningen

Description
 • Weber.floor har markedets bedste lydreduktion på 18 dB. Lydgulve reducere trinlyd og lyd mellem rum generelt. 
 • Weber.floor komfortgulv er et komplet gulvkoncept, som kombinerer gulvvarme med en suveræn varmefordelingsevne og samtidig dæmper lyden af trin og anden støj. 
 • weber multi 280 NOx Redux er en facadepuds udviklet til at nedbryde NOx (også kaldt kvælstofoxider) fra luften, på samme måde som man kender det fra træer og planter. NOx Redux har kapacitet til at reducere NOx svarende til forureningen fra mere end 5.000 kørte km ved at pudse en 100 m2 facade. Her kan man virkelig tale om en bæredygtig løsning, der er til stor gavn for miljøet, og for de mennesker der hver dag er udsat for enorm luftforurening fra trafikken.
 • Weber dry renovation er et produkt der kommer fugtige vægge i kældre til livs. Den fugtregulerende puds har en porøs struktur der tillader krystalliseringen i pudsens luftporrer, derfor sker der ingen synlig krystallisering på pudsens overflade.

Title

Re-cirkulering

Description
 • Leca indeholder genbrugt Isover isolering.
 • Grus er et af de råstoffer, som vi er ved at løbe tør for. Derfor arbejder vi på at udvikle et produkt baseret på recirkuleret glasuld, som kan erstatte beton. Projektet hedder WOOL2LOOP.
Title

Certificeringer

Description

Weber er certificeret på kvalitet og miljø i henhold til DS/EN ISO 14001 og DS/EN ISO 9001

Del dokument
eller