Title

Vergutech Betonteknik

Teaser
Vergutech Betonteknik blev grundlagt 1998 og er i 2021 overtaget af Saint-Gobain Denmark A/S, Weber.

Selskabet producerer, sælger udlejer og servicerer betonblandepumper af mærket Vergumat.
Image
Vergutech Betonteknik
Title

Betonteknik

Description

Vergutech har specialiseret sig inden for forarbejdning, udvikling og pumpning af tørmørtel, som overvejende anvendes til elementsammenstøbning, sprøjtebeton understøbning og forankring af tunge maskiner, brolejer, baneanlæg, stålbærere, injektion, flydegulve.

De krav, der stilles med hensyn til kvalitet og fleksibilitet, kan vi opfylde til lave omkostninger, da vort personale er omhyggeligt uddannet inden for disse områder og har tilegnet sig en dygtighed, som også kan komme deres firma til gode.

Image
Vergutech betonpumpning
Title

Betonpumper - salg, leje, service

Description

Siden begyndelsen af år 2000 har vi produceret vores egne mørtelblandepumper, som sælges under navnet Vergumat.

Med disse maskiner kan man kontinuerligt blande og pumpe forskellige materialer (støbe- og ankermørtel, cement, isoleringsmateriale, sprøjtepuds og beton, gulvbelægning m.m.).

Maskinernes kompakte konstruktion gør dem nemme at anvende på svært tilgængelige steder. Der kræves blot en strømtilslutning (380 V / 25 A) og en vandtilslutning eller en vandtank.

Et enestående modulsystem gør, at alle vores maskiner nemt omstilles til forskellige opgaver. Således er det muligt at variere kapaciteten fra 150 til 5400 liter pr. minut. Samt det er muligt at pumpe med 0 til 16 mm kornstørrelse.

Vi er altid lagerførende med nye og brugte maskiner. I vores udlejning kan der lejes maskiner og tilbehør på dags- eller månedsbasis

Image
Vergutech
Title

Kontakt Vergutech

Description

Kontakt os gerne for et gratis og uforpligtende møde eller et tilbud.

VERGUTECH
Silovej 3
2690 Karlstrup
Tlf. 46 55 12 55

Lau Dall - tlf. 31629010 - e-mail: lau.dall@saint-gobain.com

Image
Vergutech
Del dokument
eller