Title

Mobile Mørtelværker

Teaser
Vi udlejer mobile mørtelværker til dig og dit håndværkerteam til jeres opgaver over hele landet. Det gør det let for jer, fordi I kan få leveret færdigblandet mørtel i den mængde, som passer præcis til den enkelte opgave.
Services fra Saint-Gobain til tid byggeri, fx et Mobilt mørtelværk fra Weber
Title

Blandeanlæg til alle slags opgaver

Description

Vi har forskellige typer af mobile mørtelværker i to forskellige størrelser - det mobile mørtelværk piccolo, som anvendes til de mindre opgaver, og store mobile mørtelværker til de store opgaver! Vi har mobile mørtelværker og blandeanlæg til alle slags opgaver – også til vinterbyggeri! 

Ved levering af det mobile mørtelværk hjælper vores servicemontører gerne med råd om, hvordan du og dit håndværkerteam skal anvende og placere det mobile mørtelværk på byggepladsen. 

Ved levering følger der selvfølgelig også en dansk betjeningsvejledning med til alt vores udlejningsmateriel. 

Title

Stabilt underlag på byggepladsen er vigtigt

Description

Ved udlejning af vores mobile mørtelværker stiller vi krav til både byggepladsens underlag og tilkørselsvej. Begge forhold skal derfor være stabile og sikre, så vi undgår ulykker.

Som underlag for blandeanlæg kan der fx anvendes køreplade 4 x 4 meter eller jernbanesveller. Underlaget skal være plant så uforsvarlig stor opklodsning undgås. Hvis ikke underlaget opfylder kravene til sikkerhed, forbeholder vi os ret til ikke at sætte det mobile mørtelværk af.

Det er også vigtigt ikke at stille ting foran anlægget. Vores servicemontør og chauffør skal nemlig have let adgang ved levering og afhentning af anlægget, og hvis der er behov for reparation. 

Hvis du og dit team har brug for en RS28-silo, skal den placeres højst 15 meter fra tankbilen, som skal blæse mørtel i siloen. Større afstand kan nemlig medføre separation i produktet.

Title

Vandvarmer til vinterbyggeri

Description

Vi udlejer også vandvarmer til de mobile mørtelværker. Det betyder, at I kan fortsætte byggeriet i vintermånederne - og dermed undgå, at byggeriet går i stå på grund af vinterkulden! 

Ved hjælp af vandvarmer kan I blande tørmørtel med op til + 60 °C varmt vand. Kapaciteten er 160 liter vand i timen ved opvarmning fra + 8 °C til + 60 °C. 

Dokumenter

Kontakt

Del dokument
eller