Title

Godt arbejdsmiljø for dig, der arbejder med Weber

Teaser
Hos Weber arbejder vi hele tiden på at sikre det bedst mulige arbejdsmiljø for dig, der håndterer og arbejder med vores produkter ude på byggepladserne.
Weberfloor Dura - flydemørtel til gulv
Title

Weber mobile mørtelværker

Description

Weber mobile mørtelværker gør arbejdet nemmere for håndværkerne, fordi vi leverer færdigblandet mørtel i den mængde, som passer præcis til den enkelte opgave.

Et mobilt mørtelværk består af en horisontalblander, der er monteret under en silo. Med et enkelt tryk på en knap kan murere fylde en trillebør med den fineste mørtel på blot fire minutter, uden at udføre hårdt, fysisk arbejde undervejs.

Da mørtlen bliver blandet op med vand i siloen, kommer murerne ikke i berøring med tørt pulver eller støv undervejs i processen.

Weber leverer det mobile mørtelværk direkte på byggepladserne og sørger for, at anlægget bliver tilsluttet vand og el.

Title

Weber pumpebare gulvprodukter

Description

Weber pumpebare gulvprodukter er specielt udviklet til professionelle gulventreprenører, og der er lagt ekstra vægt på produkternes flydeegenskaber under pumpning, sammenflydning samt mindre modstand i pumpen. Til udpumpningen tilbyder Weber et ergonomisk pumpeværktøj, som skåner gulvlæggeren under udlægningen. Med Weber pumpebare gulve bliver udlægningen hurtigere og tørretiden hurtigere.

Title

Weber Multi Clean

Description

Weber Multi Clean er et effektivt og skånsomt alternativ til saltsyre, når murværk skal afrenses. Multi Clean er ca. fire gange så hurtigt at arbejde med i forhold til saltsyre, og det sparer mureren for mange arbejdstimer.

Del dokument
eller