Title

Weber Designgulv

Teaser
Weber Designgulv er et robust gulv, der er med til at skabe et råt og stilrent New-Yorker-look i både boliger, museer, kontorer og butikker, eller hvor man ønsker at benytte det.
Weber designgulv
Title

Betongulve med blikfang

Description

Skab ægte, stilren New Yorker-stemning med det smukke weber designgulv, der kombinerer funktionalitet og tidløs æstetik. Gulvet er kompromisløs kvalitet i et naturmateriale, der er både robust og organisk og sikrer et unikt og moderne udtryk.

Weber designgulv fås i 10 forskellige farver og forsegles med transparent overfladecoating, der holder dit gulv smukt og gør det nemt at vedligeholde mange år ud i fremtiden.

Da det kræver erfaring at lægge et Designgulv, anbefaler vi, at man benytter en certificeret CWG gulventreprenør (Certificeret Weber Gulventreprenør) til at udføre arbejdet. 

Det er vigtigt at være opmærksom på, at farver og billeder her på siden kun kan give en indikation af, hvordan gulvet kommer til at se ud. Vi anbefaler derfor, at du kontakter din lokale gulvlægger for en farveprøve.Hvis du vil se gulvet og er i nærheden af Middelfart, kan du også se et eksempel i HUSETs udstilling.

Image
Weber designgulv eksempel

Opbygning af Weber Designgulv

Image
Opbygning af Weber Designgulv
Video URL
Video URL
Del dokument
eller