Title

Designgulv

Teaser
Weber Designgulv er et robust indendørs-gulv, der kan lægges, hvor man ønsker et råt New Yorker-look.
weber designgulv
Title

Slidstærkt og smukt

Description

Designgulv er slidstærkt og giver beboelsesrum et smukt udtryk - det er specielt egnet i stuer, opholdsrum o.lign.; dog ikke i vådrum. På grund af det specielle look, bliver Designgulv også ofte brugt i butikker, gallerier og andre steder, hvor man ønsker et særligt æstetisk udtryk.

Gulvet fås i fem forskellige grå farver, og du kan vælge mellem en mat eller en blank finish. 

Ved udlægning af et Designgulv på et større areal er det vigtigt at være opmærksom på, at der kan opstå farvenuancer i gulvet. Nuancerne er med til at fremkalde changerende mønstre i gulvet og giver det et levende udtryk. 

Title

Vil I have Designgulv i boligen?

Description

Du kan godt selv lægge et gulv, men et Designgulv kræver professionel viden. Vi anbefaler dig at kontakte webers rådgivningscenter eller din lokale gulvlægger, som kan hjælpe med vejledning, opmåling samt udlægning.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at farver og billeder her på siden kun kan give en indikation af, hvordan gulvet kommer til at se ud. Vi anbefaler derfor, at du kontakter din lokale gulvlægger for en farveprøve.

Image
Designgulv farver
Title

Opbygning af Designgulv

Description

Et Designgulv kan som udgangspunkt lægges på alle typer underlag. Herunder er et eksempel på, hvordan et weber Designgulv opbygges på et underlag af beton:

Image
opbygning designgulv
Description
  • Overfladebehandling
  • Toplag weber.floor 4650
  • weber.floor 4712 epoxy primer med lav emission
  • Evt. afjævningslag
  • weber.floor 4712 epoxy primer med lav emission
  • Nederste underlag fx beton
Del dokument
eller