Title

Gentofte Hospital

Teaser
Gentoftes behandlingscenter strækker sig over 14.000 m². Der blev valgt et Gyptone akustikloft til alle loftarealer i det nye behandlingscentret, og på grund af de høje hygiejnekrav blev Gyptone BIG Base valgt til alle operationsstuer.
Title

Et moderne hospital med optimal akustik

Description

Gentoftes behandlingscenter strækker sig over 14.000 m2 , der rammes ind af hospitalets originale ottetals-formede konstruktion. Centret er skabt som to atriumgårde. Glas korridorerne forbinder disse nye bygninger med de eksisterende.

Nye operationsstuer og sengeafdelinger er placeret på første og anden etage i centret. Der blev valgt et Gyptone akustikloft til alle loftarealer i det nye behandlingscentret, og på grund af de høje hygiejnekrav blev Gyptone BIG Base valgt til alle operationsstuer.

Derudover blev der i 12 af disse operationsstuer etableret åbninger i Gyptone loftet for at få plads til et sterilt Laminar Airflow luftrensningssystem, der er en speciel teknologi, som anvendes under operationer, hvor det er afgørende af man kan undgå luftbåren infektion.

Kontakt

Del dokument
eller