17 februar 2022
Title

weberfloor 150 Dura nomineret til Byggeriets Klimapris 2022

Teaser
weberfloor 150 Dura er nomineret til Byggeriets Klimapris 2022. Med weberfloor 150 Dura er CO2-aftrykket reduceret med 20 % og vandforbruget ved opblanding reduceret med 24 % sammenlignet andre flydemørtler.
Byggeriets klimapris Weber duro
Description

Webers gulvprodukt, weberfloor 150 Dura, er nomineret til Byggeriets Klimapris 2022. Med weberfloor 150 Dura er CO2-aftrykket reduceret med 20 % og vandforbruget ved opblanding reduceret med 24 % sammenlignet andre flydemørtler. Ud over de miljømæssige gevinster giver det både en hurtigere tørretid, men også en høj densitet, der reducerer trinlyd – og gavner arbejdsmiljø og komforten i boliger.

Hos Saint-Gobain er det en integreret del af vores arbejde at udvikle produkter, løsninger og services, der kan bidrage til en mere bæredygtig verden. Derfor er vi også ekstra stolte over, at weberfloor 150 Dura er blevet nomineret til Byggeriets Klimapris 2022.

Byggeriets Klimapriser uddeles af Danske Byggecentre for at fremme udviklingen af produkter med bedre energi- og miljøegenskaber, og for at fremhæve virksomheder, der har implementeret en klima-, energi- og miljø- og/eller arbejdsmiljøstrategi. Blandt kravene for at kunne komme i betragtning til en pris er således ”dokumenteret markant nedsættelse af CO2-udslip ved anvendelse af produktet eller løsningen” og/eller ”dokumenteret markant nedsættelse af CO2-udslip ved fremstillingen af produktet”.

Der uddeles i alt fire priser: Byggeriets Klimapris, Byggeriets Energipris, Byggeriets Miljøprisen og Byggeriets Arbejdsmiljøpris.

Del dokument
eller