10 december 2021
Title

Saint-Gobain sælger Glassolutions til Semco 

Teaser
Glassolutions i Danmark bliver en del af den tyske koncern, Semcoglas Holding GmbH. Det sker efter Saint-Gobain har solgt virksomheden til Tysklands største glasproducent.  
Description

Fra den 1. januar 2022 er SEMCO de nye ejere af den danske del af GLASSOLUTIONS, der fremstiller og distribuerer et komplet sortiment af avancerede glasprodukter og -løsninger. GLASSOLUTIONS vil efter en overgangsperiode benytte SCANGLAS-navnet, som virksomheden også tidligere var kendt under.   
 
Hos Saint-Gobain glæder man sig over salget til SEMCO, som ifølge Peter Møller, der er CEO for Saint-Gobain i Norden og Baltikum, har optimale forudsætninger for at drive virksomheden fremad.   
 
”Jeg er sikker på, at det nye ejer-setup er det helt rigtige for GLASSOLUTIONS, der med SEMCO får en stærk og specialiseret ejer, der kender branchen og kan bidrage til at udvikle forretningen fremadrettet”, siger Peter Møller.   
 
Også hos SEMCO glæder man sig over at overtage GLASSOLUTIONS.   

”GLASSOLUTIONS i Danmark er et perfekt match for os og vil passe godt sammen med vores eksisterende forretning. Vi har en intention om at vækste uden for Tyskland og med SCANGLAS, der er både veletableret og velanset på det danske marked, kan vi tage hul på endnu et interessant kapitel og levere kvalitetsprodukter til en endnu bredere kundegruppe”, siger ejer og CEO, Hermann Schüller.    
 
Glassolutions beskæftiger ca. 160 medarbejdere og har fabrikker i Kjellerup og Esbjerg.  

For yderligere information

Del dokument
eller