05 april 2023
Title

Saint-Gobain forpligter sig til nul-udledning i 2050

Teaser
Som en del af FNs klimatopmøde i disse dage i New York har Saint-Gobain underskrevet Global Compact "Business ambition for 1.5° C" og forpligter sig dermed til nul-udledning senest i 2050.
Træ i Saint-Gobain hovedkvarter i Paris
Description

Som en del af FNs klimatopmøde i New York i september 2019 underskrev Saint-Gobain Global Compact "Business ambition for 1.5° C" og forpligter sig dermed til nul-udledning senest i 2050.

”Saint-Gobain designer, producerer og distribuerer løsninger, der bidrager til reduktion af CO2-emissioner, herunder isolering, der fremmer energieffektivitet. Inden for kun tre måneder kompenserer vores isoleringsløsninger, takket være energibesparelser, for CO2-emissionerne knyttet til deres produktion. Koncernen yder allerede et væsentligt bidrag til forbedring af energieffektivitet og reduktion af kulstofemissioner, og med dette engagement går vi et skridt videre for at reducere vores egen indvirkning. Visionen for 2050 er afgørende for at drive vores investeringspolitik såvel som vores industrielle roadmaps, forskningsprogrammer og produktudviklingsstrategier,” siger Pierre-André de Chalendar, formand og administrerende direktør for Saint-Gobain.

Visionen for 2050 er afgørende for at drive vores investeringspolitik såvel som vores industrielle roadmaps, forskningsprogrammer og produktudviklingsstrategier

Pierre-André de Chalendar
Formand og administrerende direktør for Saint-Gobain
Description

Saint-Gobain har allerede forpligtet sig til at reducere sine CO2-emissioner med 20 % mellem 2010 og 2025. Der er også allerede implementeret forskellige programmer og værktøjer for at understøtte dette mål, f.eks. en intern prissætning på kulstof, en for investeringer og en for forskningsprojekter, der driver forretningsmæssige beslutninger i retning af løsninger med lavt kulstofindhold.

Koncernen er ligeledes en af 127 virksomheder globalt, der inkluderes i ”Climate Change A List” fra 2018, der blev oprettet af den globale organisation CDP.

Del dokument
eller