17 januar 2023
Title

Saint-Gobain Denmark certificeret arbejdsplads i topklasse

Teaser
Saint-Gobains danske virksomheder Isover, Gyproc og Weber har endnu engang placeret luppen over alt fra organisatoriske processer til diversitet og udviklingsmuligheder og gennemført en omfattende certificering af medarbejderforholdene. Dermed kan virksomheden nu for ottende år i træk kan kalde sig ’Top Employer’
Top Employer 2023
Description

Karriere-udvikling. Digitale processer. Lederskab. Engagement. Listen af områder, der stilles skarpt på i ’Top Employer’-certificeringen er lang. Faktisk hviler den verdensomspændende certificering på en systematisk gennemgang og evaluering af mere end 400 af de vigtigste medarbejderforhold. Det er dermed et omfattende arbejde, der ligger bag certificeringen, som Saint-Gobain i Danmark nu for 8. år i træk har gennemført – men det er umagen værd, siger Kari Jørgensen, HR Business Partner i Saint-Gobain Denmark A/S

”Som arbejdsgiver ønsker vi at tage ansvaret på os og sikre, at vi gør det så godt som muligt for medarbejderne. Hver enkel medarbejder spiller en vigtig rolle i virksomheden og fortjener, at forholdene er i orden. Så selv om det er et stort arbejde at blive certificeret, så synes vi, det er vigtigt – både i forhold til vores eksisterende medarbejdere og for vores evne til at kunne tiltrække nye, dygtige kollegaer,” siger Kari Jørgensen.

Certificering giver perspektiv

Det grundlæggende arbejde med at gennemgå og dokumentere forholdene bliver gjort af virksomhederne selv, mens evalueringen forestås af Top Employer Institute. Top Employer Institute har over 30 års erfaring fra arbejdet med ambitiøse arbejdsgivere i hele verden, og den fælles pulje af viden og best practices kommer alle til gode i certificeringen, der bliver udviklet og skærpet løbende.

Selvom certificeringen er en blåstempling af medarbejderforholdene, så har man hos Saint-Gobain ingen intention om at hvile på laurbærrene.

”Certificeringen er ikke bare en god måde at få et billede af, hvor vi står som arbejdsgiver lige nu – den en også et redskab til at holde os ajour med udviklingen og blive opmærksomme på, hvor vi evt. kan gøre mere. Jeg tror, det er meget vigtigt, at man som arbejdsgiver bliver ved med at udvikle sig og ikke går i stå,” siger Kari Jørgensen, der fortæller at virksomheden i øjeblikket fokuserer særligt meget på uddannelse og trivsel.

Det er ikke kun i Danmark, at certificeringen af medarbejderforhold står højt på agendaen i Saint-Gobain koncernen. I år er der således kommet to lande mere med og Saint-Gobain er dermed ’Top Employer’-certificeret i 40 lande.

Del dokument
eller