Title

Facaden

Teaser
Facaden er husets visitkort og giver mulighed for at vælge netop det udtryk, som kan afspejle husets æstetik eller tidens trend. I Webers pudse- og farveprogram finder du facadefarven både til den moderne arkitektur og til de ældre huse.
Vandskuring væg
Title

Giv facaden et nyt udtryk med vandskuring

Description

Med en vandskuring bevares underlagets struktur, som kan skimtes gennem det færdige resultat. Der kan vandskures direkte på blødstrøgne mursten eller eksisterende puds. Hvis der skal vandskures direkte på mursten med tilbagelagte fuger, skal disse først fyldes med mørtel eller weber multi 280 grå, som er en hæftemørtel. Glatte underlag som maskinsten, kalksandsten, beton og fastsiddende maling kan vandskures med weber multi 280.

Læs hvordan eller se i videoen efter teksten, hvordan man gør. 

Title

Find den rette afsluttende facadepuds til dit projekt 

Description

Med de samme diffusionsegenskaber som murværket har, sikrer Webers produkter, at den naturlige optagelse og afgivelse af vanddamp i muren ikke hindres. Med Webers mineralbaserede produkter til overfladebehandling af murværk får du en verden af muligheder og sikrer samtidig en optimal vedhæftning og holdbarhed: 

  • Tyndpudsning lader murværkets sten og fuger træde frem og giver et rustikt indtryk.  
  • Traditionel pudsning giver en mere ensartet og glat overflade, der er en flot kontrast til almindeligt murværk. 
Tyndpudsemørtel 

Tyndpudsmørtel (tørmørtel), som er velegnet til levende overfladebehandlinger som vandskuring, sækkeskuring eller filtsning samt som slutpuds på grovpuds. De færdige facader vil typisk stå med et flot levende spil, der underbygger, at det er et håndværk.

weber colour

Weber colour er en stærk tørmørtel med ekstra god vedhæftning. Den kan anvendes som tyndpudsemørtel på underlag af teglsten, letklinkerbeton og beton samt som slutpuds på traditionel pudsopbygning. Kan også anvendes som slutpuds oven på grovpudsede overflader. Kan anvendes såvel indendørs som udendørs, i aggressive miljøer som sokler og skorstene og i kystnære områder.

weber multi 280 grå

Weber multi 280 grå er en stærk specialmørtel, som kan anvendes som hæftemørtel på beton, maskinsten, sokler og andre glatte, ikke-sugende underlag og som puds på kritiske underlag som fx fastsiddende maling. Produktet kan med fordel anvendes sammen med armeringsnet på underlag, hvor der er risiko for revnedannelser fx ved materialeskift. Behandles efterfølgende med kalk-, kalkcement-, cement eller silikoneharpikspuds samt silikat-/ silikoneharpiksmaling.

Hydraulisk tørmørtel 

Til pudsning og tyndpudsning af ældre og bevaringsværdige bygninger kan der være krav om at bruge hydraulisk mørtel. Den er mere smidig end mørtel af kalk og cement (kaldes for KC-mørtel) og har derfor en bedre evne til at arbejde sammen med det oprindelige byggeri, hvor der er anvendt kalkmørtler.

weber.pas 481 top 

weber.pas 481 top er en silikoneharpikspuds af særlig høj kvalitet, der kan anvendes både udendørs og indendørs. Produktet fås i både kornstørrelse 1 mm og 1,5 mm. Pudsen har en særlig egenskab, som gør, at vækstbetingelserne for alger er dårlige. Vedligeholdelsesintervallerne er derfor længere end på andre facadepudsprodukter af samme type. Pudsen indeholder ikke opløsningsmiddel og er dermed miljøvenlig.

Del dokument
eller