Title

God lyd

Teaser
Naboen, der slår græs. Renovationsbilen, der kommer alt for tidligt om morgenen. Trin hen over gulvet fra lejligheden ovenover. Ekko og støj hen over middagsbordet. God lyd handler om ikke at blive forstyrret af uønskede lyde. Et godt lydmiljø har en positiv effekt på vores velvære, koncentration og kommunikation. Og så er vores hørelse den eneste af vores sanser, der aldrig sover. Derfor kræver den ro, når vi hviler, så vi kan være friske og veludhvilede om dagen.
Indeklima god lyd

Hos Saint-Gobain har vi flere produkter og systemer, som kan reducere støj og skabe god akustik: Fx Gyptone akustiklofter og -vægge

Title

Gyptone akustiklofter og vægge

Description

Gyptone akustikplader i gips kombinerer god akustik og et godt indeklima med æstetik. Akustiklofterne og -væggene anvendes til at reducere efterklangstiden i et rum og dermed sikre bedre taleforståelse og mindre generende støj.

De gode akustiske egenskaber kombineret med de rene materialer med stor styrke sikrer lang levetid og reducerer behovet for ressourcekrævende og miljøbelastende udskiftninger. Gyptone fås i forskellige systemer og med forskelligt design og kan benyttes i kombination med almindelige gipsplader for et ensartet udtryk.

Gyptone fås i forskellige systemer og med forskelligt design.

Title

Ecophon akustikplader

Description

Ecophon akustikpaneler til lofter og vægge er fremstillet af glasuld, som dæmper lyden i rum. Akustikpanelerne kan fastgøres på beton, forskalling eller på allerede eksisterende gipslofter eller vægge.

Læs mere om Ecophons produkter og løsninger her.

Det er også muligt at få printet fotos på akustikplader, så de kan benyttes som vægpynt. Se mulighederne her

Title

Skillevægge og nedhængte lofter med høj lydreduktion

Description

Gyproc ACOUnomic er et akustisk lydtætningssystem til gipsvægge. Det er nemt at montere og en nem og effektiv løsning, hvis et rum skal opdeles.

Gyproc ACOUnomic er et alternativ til traditionelle kantskinner og akustisk fugemasse. Stålsystemet anvendes til vægge og nedhængte lofter, hvor der er krav om høj lydisoleringsevne. Den akustiske tætning mod tilsluttende konstruktioner består af et kantprofil med pålimede tætningslister af EPDM-gummi. 

GYPROC XR lydlægter er sammen med Gyproc ACOUnomic designet til at opnå en optimal lydreduktion i indervægge. Opbygningen af skeletsystemet er stort set det samme som ved standardsystemer, men det unikke design sikrer en væsentlig bedre lydreduktion og lettere montage.

Gyproc ACOUnomic er specielt effektivt til lydisolerende vægge fra 40-60 dB og ved at anvende Gyproc ACOUnomic minimeres risiko for lydlækage betydeligt i forhold til traditionel fugning.

Title

Lyddæmpende gulve

Description

weberfloor lydgulve er et samlet system, som både giver god trin- og luftstøjreduktion. Trinlydsdæmpning på 25 dB og luftlydisolering på 8 dB kan opnås med 30 mm pudslag. Lydkravet opnås med alle typer af belægning fra plank til fliser og gulvtæpper.

Image
Komfortgulv i køkken
Del dokument
eller