Title

Erhvervsakademiet Aarhus

Teaser
Erhvervsakademiet Aarhus er et af de første større nulenergihuse i Århus, og er et eksemplarisk letbyggeri, som Gyproc har været leverandør til med gips og stål.
Title

God akustik og flotte løsninger i Aarhus

Description

Erhvervsakademiet Aarhus er en moderne kvadratisk atriumbygning, der med dets lyse og kreative atmosfære sætter rammerne for et inspirerende og åbent studiemiljø. 

Bygningen er et af de første større nulenergihuse i Aarhus. Med 900 m2 solceller på taget og et varmegenvindingsanlæg er bygningens energiforbrug fuldstændigt baseret på vedvarende energi.

Letbyggeri med gips

Bygningen består primært af lette løsninger baseret på gips og stål, som Gyproc har været leverandør til, og facaden er beklædt med en kobberlegering i kassetter af varierende bredder og dybder. 

Som centrum for det hele er det store atrium, hvor den særlige udformede trappe, samler atriummets etager og skaber et lyst og åbent rum, mens Rigitone- og Ecophon-plader sikrer den gode akustik. Kasselokalerne er placeret rundt omkring atriummets facader, mens mødelokalerne er indbygget som frit hængende glasbure, der flyder ind i atriummet og bidrager til bygningens rumlige oplevelse.

Del dokument
eller