Title

Equinor Business Centre, Norge

Teaser
Equinor Business Centre er et konferencecenter med plads til 500 personer til konferencer og 378 til selskaber. Gyproc arbejdede sammen med bygherre og kunstnere om at finde de helt rigtige løsninger.
Title

Tæt samarbejde resulterede i imponerende konferencecenter

Description

I Equinor Business Centre, Equinors imponerende konferencecenter i Stavanger med plads til op imod 500 personer, er æstetik, funktionalitet og brugervenlighed i højsædet. I projektet blev der stillet store krav til, at mødelokaler og selskabsarealer skulle være fleksible, og der er derfor anvendt flytbare vægge for hurtigt at kunne ændre på lokalernes størrelse og funktion alt efter behov. Ud over konference- og selskabslokaler rummer centret en restaurant med 232 siddepladser, auditorium, biograf, lounge og et VIP-område.

Grundig renovering

Renoveringsprojektet blev foretaget i tre etaper over flere år. Der blev taget stramt udgangspunkt i guidelines for farve- og materialevalg, og igennem hele projektet arbejdede konsulenter fra Gyproc tæt sammen med bygherre og kunstnere om at finde de rigtige løsninger i forhold til af konstruktion, materialer, overflader og specialdesign.

Centeret blev designet til at kunne rumme mange forskellige kunder fra både nationale og internationale, og det brugsmæssigt skulle det kunne håndtere mange forskellige typer arrangementer. Et af de springende punkter var derfor, at det skulle være let at orientere sig og at de besøgende kunne få en god rumoplevelse.

Det færdigrenoverede Equinor Business Centre stod klar til at tage imod gæster i 2014.

Del dokument
eller