Title

Weber Multi Clean

Teaser
Weber Multi Clean er et effektivt og skånsomt alternativ til saltsyre, når murværk skal afrenses. Risikoen for syreskader nedsættes og det endelige resultat bliver langt smukkere.
Weber Multi Clean er et effektivt og skånsomt alternativ til saltsyre, når murværk skal afrenses

Multi Clean er klar til brug og sikrer, at murstenene bevarer deres farvenuance og egenskaber. Det er ideelt til nybyggeri samt restaurering og fås i 3 varianter, alt efter murtype og behov for afrensning:

Title

Multi Clean 10

Description

Multi Clean 10 er nænsom og ideel til renoveringsopgaver. Produktet kan benyttes både indvendigt og udvendigt på alle typer mursten, mørtler og betonoverflader. Multi Clean 10 fjerner nænsomt byggesand, smuds og andre urenheder på murværket, og er ideelt til fx renoveringsprojekter eller opfriskning af ældre murværk.

Title

Multi Clean 20

Description

Multi Clean 20 kan benyttes udvendigt på nyopført murværk og efter omfugning af ældre murværk. Produktet fjerner effektivt overskydende mørtel og saltudblomstringer. Multi Clean 20 kan anvendes på de fleste sten, også sten indeholdende brun mangan og grøn vanadium.

Title

Multi Clean 30

Description

Multi Clean 30 kan benyttes både indvendigt og udvendigt på nyopført murværk og efter omfugning af ældre murværk. Produktet fjerner effektivt og nænsomt ekstra svære tilfælde af overskydende mørtel, saltudblomstringer samt smuds og lette sodpartikler. Multi Clean 30 kan anvendes på alle typer mursten, der ikke indeholder brun mangan og grøn vanadium. OBS! Ved indvendig brug, sørg for ventilation/udluftning.

Før og efter

Image
Multi Clean hus før
Image
Multi Clean hus efter

Video: Afrensning med Multi Clean

Video URL
Del dokument
eller