Title

NOx Redux

Teaser
weber multi 280 hvid, NOx Redux er en facadepuds udviklet til at nedbryde NOx (også kaldt kvælstofdioxider) fra luften på samme måde, som man kender det fra træer og planter.
Multi 280 Nox Redux facade

En 100 m2 facade, der er pudset med NOx Redux, vil årligt kunne nedbryde forureningen fra en gennemsnitlig bil (Euro klasse 6, der kører over 5.000 km). Her kan man virkelig tale om en bæredygtig løsning, der er til stor gavn for mennesker og miljø.

Title

Sådan virker den

Description

Additiver i pudsen har en fotokatalytisk virkning, som man også kender det fra naturen. Når solen skinner på en pudset facade, bliver NOx’en omdannet til uskadelige salte (nitrat), som efterfølgende vaskes af, når det regner.

En 100 m² facade, der er pudset med weber multi 280 hvid, NOx Redux, har kapacitet til at nedbryde 430 g NOx årligt. Til sammenligning vil et gennemsnitligt træ, med 15.000 blade (total 300.000 cm²), nedbryde ca. 182,5 g pr. år. En 42 m² facade der er pudset med weber multi 280 hvid, NOx Redux, vil således kunne nedbryde den samme mængde NOx som et træ.

Title

weber multi 280 hvid, NOx Redux kan anvendes til:

Description
  • Tyndpudsning af facader
     
  • Udarbejdelse af murstensmønster
     
  • Armeret pudslag 

 

Video: Sådan anvender du multi 280, Nox Redux

Video URL
Del dokument
eller