Weber cemfloor

Flydende slidlag
Weber cemfloor er en flydende pumpbar slidlagsløsning, som er velegnet til alle gulvtyper og kan blandes i pumpebil, blandepumper og transmixere. Cemfloor er til indendørs udlægning i boliger og på kontorer - og gode varmeledningsegenskaber gør cemfloor velegnet til opbygninger med gulvvarme.
Hurtig udlægning
Kvalitet & sikkerhed
Arbejdsmiljø
Pumpebar
Image

Selvudflydende cementbaseret afretningslag

Weber cemfloor er en flydende pumpbar slidlagsløsning. Med en hurtig og ergonomisk udlægning med pumpebil er cemfloor et godt alternativ til traditionelle slidlagsløsninger, der udlægges med håndkraft.

Weber cemfloor er et fabriksblandet, laboratoriekontrolleret flydende afretningslag på cementbasis til indvendigt bolig- og kontorbyggeri. Weber cemfloor består af bindemidler, mineralske tilslag og additiver til forbedring af forarbejdnings egenskaberne. Produktet er i henhold til DS/EN 13813.

Weber cemfloor har en tredjepartsverificeret EPD.
Image
Hurtig udlægning af slidlag med cemfloor

Hurtig udlægning

Med weber cemfloors pumpebare og selvnivellerende egenskaber er der betydeligt at spare i forhold til arbejdstimer og mandskab. Cemfloor kræver kun en let overfladenivellering og et hold på 3 gulvlæggere vil derfor kunne udlægge op til 1000 m² cemfloor om dagen – mens det samme hold af gulvlæggere vil kunne udlægge omkring 150 m² traditionelt slidlag om dagen.
Image

Kvalitet & sikkerhed

Traditionelle slidlagsløsninger bliver som oftest fabrikeret i brugssituationen på byggepladsen, og slidlagenes egenskaber kan være af svingende kvalitet med udokumenterbar styrke. Weber cemfloor er produceret under laboratoriekontrollerede forhold på en fabrik, hvilket sikrer en ensartet kvalitet med samme egenskaber og styrke – hver gang.
Image

Arbejdsmiljø

Udlægning af traditionelle slidlagsløsninger ved håndkraft sker ofte i arbejdsstillinger, der belaster kroppen på en uhensigtsmæssig måde. Med pumpebare og selvnivellerende egenskaber er Weber cemfloor ikke blot mindre arbejdskrævende, udlægningen med pumpebil sikrer også bedre ergonomiske arbejdsstillinger for gulvlæggeren, så både knæ og ryg belastes mindre.

Anvendelse

Weber Cemfloor kan anvendes på flere måder.

Image
Weber cemfloor kan udlægges på isolering eller gulvvarme

Flydende afretningslag på isolering eller gulvvarme

Weber cemfloor har en fremragende varmeledningsevne og det gør produktet ideelt til gulvvarmesystemer.
Image
Weber cemfloor kan anvendes som afretningslag på plastfolie eller trinlydsmåtte

Svømmende afretningslag på plastfolie eller trinlydsmåtte

Til en svømmende konstruktion på plastfolie, geotekstil eller lydmåtter anbefales minimum 50 mm lagtykkelse.
Image
Weber cemfloor kan anvendes på primet underlag

Primet på underlag

Til et primet underlaget anbefales lagtykkelser fra 30 mm.
Del dokument
eller