Title

Vinduer og glas

Teaser
Træk, utætheder, kondensvand og råd i vinduesrammer giver ubehag og et dårligt indeklima. Din termorude kan leveres med en række forskellige funktioner, der kan afhjælpe nogle af de disse udfordringer i boligen.
Glassolutions villa facade
Title

Talrige funktioner

Description

Når man skal skifte sin termorude, eller for den sags skyld hele vinduet, er det vigtigt, at man vurderer hvilke funktioner, de nye ruder skal have. Termoruder har en lang levetid, hvorfor valget af ruder er afgørende for både komfort og økonomi i din bolig.

I dag er der et utal af muligheder for at få ekstra funktioner i en rude, som kan øge komforten i din bolig. Og det er ikke altid nødvendigt at skifte hele vinduet. Ofte kan du nøjes med at udskifte ruden.

Energi 

Med en standard termorude fra GLASSOLUTIONS får du en klimavenlig energirude. Det betyder, at du får isolering der både sparer dine penge og mindsker CO2-forbruget. Med nye energiruder i din bolig vil du mærke en tydelig forskel: Træk fra vinduer reduceres væsentligt, mens indvendig kondens minimeres således at trækarme ikke vil have tendens til at rådne.  

Sol

Med en solafskærmende energirude minimerer du risikoen for overophedning af rum i sommerperioden. Samtidig isolerer ruden effektivt, så kulde ikke slipper igennem ruden om vinteren. En solafskærmende rude er det optimale valg i store sydvendte vinduer, hvor du ønsker at reducere varmen fra solen. Som følge heraf vil du opleve en mere behagelig temperatur, der i højere grad vil være ensartet året rundt.  

Image
Vinduer og glas
Description

Lyd

Bor du ved en trafikeret vej, i centrum af en storby eller i nærheden af offentlige transportmidler, er lydisolerende glas det ideelle valg for dig. En ekstra bonus ved lydisolerende glas er, at det altid udføres i sikkerhedsglas. 

Sikkerhed

Med en rude af sikkerhedsglas får du både personsikkerhed og sikring mod indbrud. Ruden er opbygget således, at den er stærk udvendig og dermed svær at slå i stykker, hvis den fx rammes af en fodbold. Indvendigt består den af lamineret glas, som gør det vanskeligt for tyven at komme den vej ind. Skulle glasset gå i stykker, vil det blive hængende i lamineringen. 

Som en bonus er ruden isolerende, og derved får du en behagelig rumtemperatur og en lavere varmeregning. Desuden tager rudens lamineringen UV-stråler, så gulv og møbler ikke afbleges.  

Design

Med satineret glas får du en termorude, der er matteret. Det gør, at man ikke kan kigge gennem glasset, men at der stadig kommer lys ind i rummet. På den måde kan du få privatliv, selvom dit vindue vender ud mod gaden. Glasset kan anvendes både inde og ude og er især velegnet til badeværelser. 

Title

Sådan gør du

Description

Der findes mange muligheder og funktioner, når det kommer til termoruder, og funktionerne kan kombineres på kryds og tværs efter dine behov. Vi anbefaler dig at kontakte din lokale GLASSOLUTIONS forhandler, som kan hjælpe med vejledning, opmåling samt montering.  

Din GLASSOLUTIONS forhandler kan også benytte vores Pay-back beregner, som udregner den forventede tilbagebetalingstid samt den samlede indtjening. Det gør det let for dig at se om det kan svare sig at skifte dine termoruder, og hvornår investeringen er tjent ind igen?  

Følgende glastyper kan benyttes til dine termoruder: 

  • Let-rensende glas 
  • Energiglas 
  • Solafskærmende energiglas 
  • Matteret glas 
  • Ornamentglas 
  • Sikkerhedsglas 
  • Antikondens glas 
  • Persienneruder 
Del dokument
eller