Title

Terrasse

Teaser
Mangler du inspiration eller hjælp til terrassen? Her kan du finde bud på forskellige typer terrasseværn.
Title

Terrasseværn

Description

Har du en udsigt, du helst ikke vil gemme væk med afskærmning? Så vælg glas som afskærmning, og bevar den smukke udsigt. Værnglas kan benyttes inde såvel som ude, og er en elegant måde at sikre sig mod fald.  

Værnglas anvendes typisk ved gelændere til for eksempel trapper, altaner og terrasser. Hos GLASSOLUTIONS kan du designe værnglasset, som du ønsker det. Værnglas fås med et hav af forskellige balustre, som yderligere kan kombineres med forskellige glastyper og opnå det udtryk, du er ude efter.  

 
En elegant afskærmning der sikrer både lys og udsigt.  

Vi leverer den komplette løsning med både balustre og glas, og vi har specialiseret os i at finde den perfekte og mest sikre løsning til dig.  

Title

Inspiration

Description

GLASSOLUTIONS sortiment inden for beslag og balustre er bredt. Hvad enten du søger et simpelt og minimalistiske look, hvor glasset næsten svæver, eller en anderledes og mere skræddersyet løsning, er vi sikre på, du kan finde det hos os. 
 
Vi har samlet forskellige løsninger, både udendørs og indendørs projekter, til inspiration. Følg med på Instagram-profilen @glassolutionsdk, hvor vi har mange flere billeder.

Image
Image
Title

Glastyper

Description

Glas er ikke bare glas. Der er mange glastyper at vælge imellem, som giver dig muligheden for at finde den bedste løsning til din terrasse. 
 
Glastypen DIAMANT er et ekstra klart glas. Det vil sige, at det grønlige skær, som ses i almindeligt glas, nærmest helt er elimineret. Glastypen SATIMAT er et matteret glas. Det kan med fordel anvendes, hvis du foretrækker privatliv, men stadig vil beholde lyset.   
 
 

Image
Del dokument
eller