Title

Saint-Gobain Ventileret Facadesystem

Teaser
Saint-Gobain Ventileret Facadesystem er udviklet specielt til det fugtige vejr vi har i Norden. Facadesystemet er designet som en ventileret 2-trinsløsning, og det kan anvendes til nybyggeri, hvor der ønskes en robust pudset overflade, eller til renovering fx i forbindelse med energiforbedrende tiltag.
Opbygningen af Saint-Gobain Ventileret facadesystem
Title

Test og dokumentation

Description

For at opnå optimal funktionsdygtighed og holdbarhed af en facade, kræves det, at de anvendte produkter er af en kvalitet, der kan modstå de forskellige påvirkninger, og at samspillet, tildannelsen og montagen af de anvendte produkter kan foregå på hensigtsmæssig vis. Samtlige komponenter, der indgår i det ventilerede facadesystem fra Saint-Gobain, er udviklet, fysisk testet og dokumenteret til at kunne imødekomme disse krav.

Systemet kan typisk anvendes ved byggerier i højder op til 4 etager, og det kan monteres på de fleste typer vægge af tunge eller lette materialer. Det ventilerede facadesystem er dimensioneret for maksimal vindlast på 1,8 kN/m2.

Title

Opbygning

Description

Det ventilerede facadesystem bygges uden på en eksisterende bagvæg og består af Glasroc X Storm GXU / GXUE, som er et fugtsikkert system bestående af vindtætningsplader med tilhørende profiler, tape og skruer. Det ventilerede hulrum skabes med Gyproc VAP ventilerede afstandsprofiler, hvorpå der monteres Gyproc Aquaroc pudsbærende plader. Yderst pudses med Weber pudssystem og Weber overfladebehandling.

Title

Facadesystemer til nybyggeri og renovering

Description

Saint-Gobain anbefaler tre ydervægssystemer i forbindelse med det ventilerede facadesystem:

  • Gyproc THERMOnomic ydervæg med Ventileret Facadesystem til en komplet væg
     
  • Gyproc THERMOnomic ydervæg med Ventileret Facadesystem monteret på en massiv bagvæg
     
  • ISOVER Plus System med Ventileret Facadesystem monteret på en massiv bagvæg

Alle tre systemer inkl. Saint-Gobain Ventileret Facadesystem er beskrevet i vores brochure. I brochuren finder du endvidere detaljetegninger og montagevejledninger

Se mere her

Del dokument
eller