Title

Saint-Gobain og partnerskaber

Teaser
Hos Saint-Gobain tror vi på at løfte i flok. Fra arbejdet med de helt store udfordringer som klimaforandringer til specifikke opgaver i et givent byggeri – og alt ind i mellem.
partnerskaber klimakarreen

Uanset hvor stor eller lille en udfordring, man står overfor, er det vores overbevisning, at samarbejde ofte kan være den rigtige vej frem. Vi tror på det fornuftige i at indgå partnerskaber på tværs af virksomheder, instanser og brancher.

Vores tilgang til partnerskaber betyder, at vi engagerer os i både globale partnerskaber, som fx Green Building Councils, i samfundspartnerskaber, som fx REBUS, såvel som i lokale partnerskaber, som fx Klimakarreen i København.

Title

Hvad kan vi tilbyde

Description

På det overordnede niveau ligger vi inde med forskningsbaseret viden om byggeri fra en verdensomspændende producents perspektiv. På det praktiske niveau har vi eksperter og kompetencer i vores lokale og nationale teams, der er klar til at hjælpe med praktiske problemstillinger i dine projekter, og sikre, at du får de bedst mulige løsninger.

Vi kigger ikke kun på, om løsningen er den funktionelt rigtige eller bidrager med nyttig viden og tekniske udregninger – vi kigger også på hvordan byggeoptimering af projekter kan sikre den bedste totaløkonomi.

Hvis du har en specifik udfordring eller ser en mulighed for samarbejde, så tag endelig fat i os.

Kontakt

Eksempler på partnerskaber

Del dokument
eller