25 januar 2021
Title

Saint-Gobain global Top Employer for 6. år i træk

Teaser
Saint-Gobain er netop blevet tildelt ”Global Top Employer” certificeringen for 6. år i træk. 36 lande har bidraget til den globale certificering.
topemployer
Description

Saint-Gobain er netop blevet tildelt ”Global Top Employer” certificeringen for 6. år i træk, og er dermed del af en sluttet kreds på kun 16 virksomheder i verden, der har opnået den globale certificering. 

Top Employer-certificeringen udføres af Top Employers Institute, der blandt andet udfører en grundig analyse af HR- og karriereudviklingsprocesser i de lokale virksomheder. Certificeringen tildeles lokalt efter land, derefter efter region og endelig på global skala. Certifikatet "Global Top Employer" tildeles således virksomheder certificeret i mindst 20 lande og på flere kontinenter.

Hele verden repræsenteret

De danske virksomheder i koncernen har været med fra begyndelsen, og det er er dermed også det sjette år i træk, at man kan kalde sig Top Employer i Danmark.

For koncernen globalt markerer 2021 et øget fundament for den globale Top Employer certificering, hvor nu i alt 36 lande danne grundlag. Dette er et enkelt land mere end sidste år, da Chile i år også er kommet på listen over certificerede lande. 

De 36 lande er:
Argentina, Australien, Østrig, Belgien, Brasilien, Canada, Chile, Kina, Colombia, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Forenede Arabiske Emirater, Frankrig, Tyskland, Indien, Indonesien, Irland, Italien, Japan, Malaysia, Mexico, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Saudi-Arabien, Storbritanien, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Thailand, Tyrkiet og USA.

Undersøgelsen baseres på en vurdering af mere end 400 HR-processer, der først revideres og derefter valideres. Her skiller Saint-Gobain sig blandt andet ud for sin gode præstation med hensyn til etik og integritet, ledelse, CSR-politik og medarbejderengagement. 

I Danmark er alle Saint-Gobains forretninger indbefattet af certificeringen.

Del dokument
eller