Title

Pharma Science Center

Teaser
Pharma Science Building er en moderne laboratoriebygning tilhørende Det Farmaceutiske Fakultet under Københavns Universitet.
Title

Lette facader med THERMOnomic ydervægssystem

Description

Pharma Science Building er en moderne laboratoriebygning til Det Farmaceutiske Fakultet - en del af Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Nørre Campus.

Pharma Science Building er tænkt som samlingspunktet for det Sundhedsvidenskabelige Fakultet. Nye og eksisterende bygninger blev forbundet via et atrium og indendørs gangbroer, og bl.a. gennem etableringen af nye laboratorier og fælles faciliteter er tværgående forskningssamarbejder mellem flere institutter mulig.

Udfordrende byggeproces

Byggeriet af Pharma Science Bygningen var fra start udfordret med hensyn til opførelse af facader, da der i tidsplanen kun var afsat 45 dage til dette arbejde. Det krævede at projektet blev gennemset for yderligere optimeringer, for at kunne imødekomme denne tidsramme. Arkitekten havde fra start, beskrevet byggeriet med lette facader med Gyproc THERMOnomic ydervægssystem. Dette ydervægssystem danner den bagvedliggende konstruktion for den endelige facadebeklædning med tombak-plader.

Kontakt

Del dokument
eller