Title

Pandora Domicil

Teaser
Pandoras 14.000 m2 store domicil er ikke kun imponerende i størrelse og visuelt udtryk. Også funktionaliteten inde i bygningen er i top. Blandt andet takket være Gyproc Habito, der er benyttet til at skabe brandsikre, lydisolerende og skruefaste indervægge.
Title

Funktionelle indervægge hos Pandora 

Description

Pandoras 14.000 m2 domicil på Havneholmen centralt i København stod klar i 2016, og består af kontorareal med plads til 550 ansatte samt kælder og parkeringsfaciliteter. Domicilet består af to bygninger, der er forbundet af en mellembygning af glas. 

Domicilet er et de byggerier, der har nydt særligt godt af fordelene med Habito letfibergipsplader fra Gyproc, som en del af de brandsikre og lydisolerende indervægge.

60 minutters brandmodstand

For at opfylde entreprenørens krav til brandmodstand på 60 minutter og en lydisolation på 52 dB, blev krydsfiner erstattet med Habito letfibergipsplader i indervæggene. Dermed kunne træ undgås konstruktionen, der effektivt kunne opfylde kravene til både brand og lyd. 

Da Habito-pladen også har en skruefast overflade, blev pladerne ligeledes anvendt i de dele af væggene, hvor der var et behov for at hænge tunge genstande, som fladskærme op direkte i væggen. 

Kontakt

Del dokument
eller