Title

Optimal temperatur

Teaser
Trækker det ind fra vinduerne og føles gulvet koldt. Eller bliver huset overophedet om sommeren, når der ikke er mulighed for at lufte ud, fx mens man er på arbejde. Vores oplevelse af temperatur baserer sig på en kombination af lufttemperatur, luftfugtighed, strålingstemperatur og lufthastighed.
Indeklima Optimal temperatur Børn på gulv

Se hvilke muligheder der findes med Saint-Gobain produkter og systemer:

Title

E-GLAS

Description

E-GLAS fra Glassolutions er et glas, der fungerer som varmekilde. Det er designet til at udlede varme der både forbedrer komforten i bygningen, minimerer risikoen for duggede ruder som følge af kondens samt smelter sne. E-GLAS kan supplerer andre varmekilder, som optager plads i rummet.

Teknikken bag 'varmt glas' er baseret på to faktorer: elektrisk strøm og et lag af metaloxider påført glassets overflade ved produktionen. E-GLAS kan kombineres med vores glasprodukters øvrige funktioner.

Title

CLIMAPLUS ONE

Description

CLIMAPLUS ONE er det ultimative energiglas med en U-værdi på kun 1,0. Energiglasset er særligt velegnede i nord- og østvendte facader, da rudens isolerende egenskaber er høje. CLIMAPLUS ONE tillader synligt lys og solenergi i at komme ind, men forhindrer varmen indefra i at slippe ud.

Title

Varmkantsprofiler

Description

Med varmkantsprofiler i termoruder opnår man 2-3 grader højere overfladetemperatur på glasset. Det er nok til at minimere indvendig kondens og reducere risiko for ødelæggelser på rammen. Samtidig får man et reduceret varmetab, en besparelse på varmeregningen og et forbedret indeklima. 

Normale afstandsprofiler er af aluminium eller galvaniseret stål og har derfor høj kulde- og varmeledningsevne. Det medfører forskelle i temperaturen mellem glassets midte og randzonen, der videre resulterer i dug og kondensvand, som kan medføre svamp og råd i karme og rammer. 

Title

Solafskærmning

Description

Solkontrollerende glas er især velegnet i store syd- og vestvendte facader samt i ovenlysvinduer, hvor solen ellers kan forårsage overophedning af boligen.

COOL-LITE SKN og COOL-LITE XTREME er belægninger med solafskærmning, som effektivt skærmer mod solen, mens glassets neutrale farve bibeholdes. Solafskærmningen sikrer at opvarmning af rum på en solskinsdag holdes nede.

Title

Persienneruder

Description

Persienneruder er en termorude med persienner indbygget mellem glaslagene. Det integrerede og variable solbeskyttelsessystem modvirker overophedning når solen skinner.

GLASSOLUTIONS persienneruder fås med både manuel, motoriseret og solcellemotoriseret styring. Desuden kan alle persienner fås som både lamelpersienner eller som plisségardiner.

Title

SageGlass

Description

SageGlass er elektrokromisk glas som skifter farve efter solen og giver bygningens brugere mulighed for at drage fordel af en uhindret udsigt i kombination med høj komfort. 

Når solen påvirker sensorerne på bygningens yderside, toner glasset sig automatisk efter, hvor meget lys og sol der er, samt hvornår det er på dagen eller året, fuldstændig dynamisk og lydløst. SageGlass har en Lt-værdi fra 60% >1% og en solfaktor G-Værdi fra 0,38 > 0,03 i et og samme glas.

SageGlass styres automatisk, fjernbetjent eller med en monteret kontakt, eller ved den fuldautomatiske løsning gennem bygningens BMS system.

Læs mere om SageGlass her eller kontakt:

Title

Saint-Gobain Ventileret Facadesystem

Description

Saint-Gobain Ventileret Facadesystem består af puds, som påføres en pudsbærende plade, der er monteret på et underlag af ventilerede stålprofiler. Det gør at systemet egner sig godt til vores fugtige klima.

I forbindelse med efterisolering af eksisterende bygninger, kan systemet med fordel anvendes sammen med ISOVER Plus System.

Title

ISOVER Plus System

Description

ISOVER Plus System er et let facadesystem, som består af isolerede stolper som monteres direkte på den bærende ydervægskonstruktion - og ved renovering direkte udenpå den eksisterende facade - hvorefter der isoleres mellem stolperne med ISOVER Plus Formstykker. Herefter monteres vindspærrer og afstandslister, og til sidst facadebeklædning.

Title

Weber facadesystem Serpomin

Description

Weber facadesystem Serpomin består af hårde isoleringsplader, der monteres direkte på en bærende indervæg eller eksisterende facade, hvorefter der påføres armeringsmørtel og net, afsluttet med en fiberarmeret mineralsk puds.

Title

ISOVER InsulSafe®

Description

ISOVER InsulSafe er en løsuldsisolering baseret på glas, heraf 85 % genbrugsglas, der kan benyttes i hulmure, etageadskillelser og på lofter. Den indeholder ikke sundhedsskadelige kemikalier så som brandhæmmere og skimmelmidler, da materialet i sig selv er ubrændbart og uorganisk. Derfor kan ISOVER InsulSafe anvendes til miljømærkede huse.

Title

ISOVER Retro Wall

Description

ISOVER RetroWall er et indvendigt isoleringssystem til renovering af bevaringsværdige bygninger med massive murkonstruktioner. Systemet er opbygget af ISOVER λ30 glasuldsisolering, der sikrer et godt indeklima, komfort og energibesparelser. Systemet beskytter mod skimmelsvampe eller råd og de højisolerende ISOVER glasuldsplader sikrer samtidig mod kuldestråling fra ydervæggen – og bidrager generelt til et væsentligt bedre varmeregnskab.

Video URL
Title

Komfortgulve

Description

Weberfloor komfortgulv er et komplet gulvkoncept, som kombinerer gulvvarme med en suveræn varmefordelingsevne og samtidig dæmper lyden af trin og anden støj. Gulvet danner underlag for de fleste typer gulvbelægning fra parketgulve og klinker til tæpper.

Image
Opbygning af komfortgulv
Del dokument
eller