Om Saint-Gobain koncernen

Om Saint-Gobain

Saint-Gobain er en af verdens førende producenter af materialer og løsninger til byggeriet. Blandt koncernens virksomheder i Danmark findes producenterne ISOVER, Gyproc, Weber, GLASSOLUTIONS og aereNmore.

Globalt

Bandt Saint-Gobains første store leverancer, efter virksomhedens grundlæggelse i Frankrig i 1665, var spejlene til spejlsalen på Louis XIV’s slot i Versailles. Siden da er forretningens portefølje såvel som den geografiske spredning vokset stødt, og koncernen er i dag med 180.000 medarbejdere og en tilstedeværelse i 68 lande verden over en global leder inden for udvikling og produktion af byggematerialer.

Saint-Gobain har en udtrykt ambition om at bidrage til en bæredygtig verden – både gennem de løsninger og services, der tilbydes markedet, og ved at konstant at arbejde med at optimere produktion og processer mod et stadig mindre aftryk.

I starten af 2019 blev Saint-Gobain for ottende gang i træk tildelt en plads på Clarivate Analytics’ liste over de 100 mest innovative virksomheder i verden.  

 

Danmark

Saint-Gobain har været til stede i Danmark siden midten af 1970’erne, hvor det tidligere Scanglas, nu Glassolutions, blev en del af koncernen.

I dag har Saint-Gobain en række producerende brands som ISOVER, GLASSOLUTIONS, Gyproc, Weber og aereNmore, der er samlet i Saint-Gobain Denmark A/S. I andre grene af koncernen findes blandt andet Vetrotech, Ecophon, LECA og Sageglass samt distributionsvirksomhederne Brdr. Dahl og Øland, der drives efter armslængde-princip til de producerende virksomheder. 

Saint-Gobain Denmark A/S beskæftiger 600 mennesker.

 

Saint-Gobain på verdensplan

68

Lande

180.000

Medarbejdere

8

Research centre

video

"We are the invisibles"

Back top