Anja Sørensen

Anja Sørensen arbejder som Product Manager hos ISOVER. Hun kan godt lide dynamikken og variationen ved at arbejde i en produktionsvirksomhed og lærer hele tiden nyt. Hun er altid smilende og engageret, og så er bæredygtighed noget af det, hun går meget op i for tiden.

Hvis jeg skal beskrive mig selv med 3 ord, må det være…

Åbensindet, struktureret og engageret. Jeg kan godt lide at lære nyt og ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Det hele startede…

i 2007, hvor jeg som nærmest nyuddannet ingeniør blev ansat som Byggeteknisk Rådgiver hos Gyproc. Jeg vidste ikke rigtigt, hvad jeg gik ind til, men det viste sig at være et godt match. Jeg kan godt lide dynamikken i en produktionsvirksomhed og som en del af salgsafdelingen, var der altid spændende opgaver og projekter at tage fat på. I 2017 skiftede jeg til ISOVER og arbejder i dag som Product Manager, og heller ikke her er der 2 dage, der er ens.

Det hotteste inden for isoleringsverdenen lige nu må være…

Bæredygtighed. Hos ISOVER vil vi være førende inden for bæredygtige isoleringsløsninger, og det er højt prioriteret i alle dele af virksomheden.  ​Personligt synes jeg, det er en utrolig interessant rejse, vi er på, og det er fedt at være ansat i en virksomhed, der tager ansvar og gør en forskel. Der er nok ikke mange, der ved, at glasuld består af op til 75% genbrugsglas fra fx vinduer og flasker, eller at glasuldens høje komprimering sparer mange kilometer på landevejene, fordi der kan være flere m2 pr. lastbil.

I mit arbejde kan jeg bedst lide…

variationen. Selvom jeg har været i Saint-Gobain i mange år, lærer jeg stadig nyt hele tiden. Jeg arbejder med mange forskellige opgaver og projekter, hvilket udfordrer mig fagligt, og giver mig et bredt netværk - både internt og eksternt. Derudover synes jeg, det er spændende at være en del af noget stort, og selvfølgelig er mine gode kolleger prikken over i’et. Det ville ikke være det samme uden dem.

Min største svaghed…

Jeg er tidsoptimist. Professionelt men mest personligt. Jeg vil så gerne nå det hele på den halve tid, og jeg skal helst ikke gå glip af noget, så det giver nogle gange lidt udfordringer i kalenderen.

Det bedste råd jeg har fået…

Smil til verden og verden vil smile til dig. Man kommer langt med et smil på læben og en positiv indstilling. Det giver energi, og det smitter!

Jeg er mest stolt af…

min datter på 5 år. Hun er helt klart min største succes. Arbejdsmæssigt er jeg stolt af at arbejde for Saint-Gobain, fordi jeg synes, vi er ordentlige. Vi behandler både kolleger, kunder og samarbejdspartnere med ærlighed og respekt. Det sætter jeg stor pris på.   

Når jeg har en dårlig dag…

kommer jeg som regel hurtigt tilbage på sporret. Hvis det virkelig rammer, er en løbetur eller en tur i træningscenteret god terapi for mig. Høj puls og god musik flytter tankerne over på noget andet, og ofte ser det hele lysere ud bagefter.

Back top