Innovation

Innovation

Forskning og innovation er et fundament for Saint-Gobain. Koncernens forskning fokuserer både på banebrydende innovation og på løbende at forbedre sine produkter, processer og services mod kundernes behov.

Forskning og innovation er hjertet i Saint-Gobains strategi. Gruppens forskning fokuserer både på helt nye opfindelser og på løbende forbedring af sine produkter, processer og tjenester i en atmosfære af åbenhed og opmærksomhed på kundernes behov.

Samarbejde og partnerskaber med vores interessenter er en integreret del af vores virksomhed. Uanset om det er universiteter, kommuner, kunder eller andre interessenter, ser vi samarbejde som en måde at udforske mulighederne for at designe endnu bedre løsninger.

Vores byggetradition og det fysiske miljø, vi lever i, varierer fra region til region og fra land til land. Derfor er innovation på lokalt niveau et vigtigt område i Saint-Gobain.

Hvor central innovation er grundlaget for vores succes med at skabe de bedste løsninger, er lokale tilpasninger og opfindelser nøglen til at sikre, at alle vores løsninger er "helt rigtige" i det område, de fremstilles og anvendes i.

I Norden og Baltikum har vi flere R&D-centre.

 

Pierre-André de Chalendar
Innovation er hjertet i Saint-Gobains strategi. Mere end 23 % af vores omsætning genereres af produkter, der er udviklet for mindre end fem år siden.
Pierre-André de Chalendar
Chairman and Chief Executive Officer
Back top