Om Saint-Gobain

Saint-Gobain designer, producerer og distribuerer materialer og løsninger, der er spiller en rolle for hver enkelts velvære og vores alles fremtid.

Globalt

Globalt er Saint-Gobain til stede i 67 lande med mere end 179.000 medarbejdere. Gruppen mobiliserer sine virksomheders ekspertise og leverer en bred vifte af løsninger til bygninger, som er komfortable, mere energieffektive og mere behagelige at være i hver eneste dag.

 

Danmark

Saint-Gobain har været til stede i Danmark i over 50 år. I dag har koncernen en række producerende brands som ISOVER, Glassolutions, Gyproc, Weber og aereNmore, der er samlet i Saint-Gobain Denmark A/S. I andre grene af koncernen findes blandt andet leverandører af brandglas, LECA og distributionsvirksomheder, der drives efter armslængde-princip i forhold til de producerende virksomheder. 

Saint-Gobain Denmark A/S beskæftiger 600 mennesker.

 

Hos Saint-Gobain er vi optaget af at levere innovative og bæredygtige løsninger, kompetencer og koncepter, som kan bidrage positivt på tværs af byggeriet og forbedre menneskers dagligdag og velvære i bygninger.
Mogens Nielsen
CEO, Saint-Gobain Denmark A/S
Back top