Saint-Gobain bidrager til sunde boliger

tir, 07/04/2017 - 14:55
Saint-Gobain har bidraget til det banebrydende projekt Sunde Boliger, der netop er åbnet i Holstebro. Koncernen har blandt andet leveret innovativt ventilationssystem til YES-tech huset, der det mest teknologi-baserede af de tre forskellige huse, projekte
sunde boliger

Saint-Gobain har bidraget til det banebrydende projekt Sunde Boliger, der netop er åbnet i Holstebro. Koncernen har blandt andet leveret innovativt ventilationssystem til YES-tech huset, der det mest teknologi-baserede af de tre forskellige huse, projektet består af.

Sunde Boliger er et 1:1 demonstrationsprojekt, som skal afsøge muligheder for et bedre indeklima med afsæt i byggematerialer, byggemetoder og teknologi. Projektet, som Realdania står bag, består af tre huse: NO-tech huset, hvor potentielle indeklimaproblemer søges ændret ved beboernes adfærd. NOW-tech huset,  som ligner de fleste nye huse, der bygges i dag, og hvor formålet er at sammenligne indeklimaet med det i to andre huse. Og YES-tech huset, hvor tekniske løsninger, som f.eks. det innovative ventilationssystem, benyttes til at skabe et optimalt indeklima.

Vi se frem til at følge forskingen omkring indeklima, som projektet danner ramme om.

https://realdania.dk/samlet-projektliste/sunde-boliger

Back top