Camille Fabre hædret af Greenbiz for sit arbejde med bæredygtighed

tir, 05/30/2017 - 15:25
Camille Fabre, Bæredygtighedsdirektør for Saint-Gobain i Norden og Baltikum, er blevet hædret af GreenBiz
Camille Fabre

Camille Fabre, Bæredygtghedsdirektør for Saint-Gobain i Norden og Baltikum, er blevet hædret af GreenBiz, det amerikanskbaserede netværk til fremme for global bæredygtighed. Camille er blevet udvalgt som en af 30 unge erhvervsfolk, der gør en forskel i arbejdet med bæredygtighed.

- Jeg er beæret over at blive valgt af GreenBiz som en af de '30 Under 30', de hvert år hædrer. Bæredygtighed er ikke bare en personlig interesse, jeg er også overbevist om, at det er en stærk forretningsdriver, når bæredyghed bliver integreret i virksomhedsstrategien. Hos Saint-Gobain har jeg fået mulighed for at arbejde med et hold fantastiske kollegaer for en virksomhed, hvor bæredygtighedsarbejdet er drevet af en stærk overbevisning. At blive anerkendt for dette arbejde betyder meget for mig, og jeg er glad for at kunne arbejde med denne dagsorden hver dag, siger Camille Fabre.

Hvert år anerkender GreenBiz unge fagfolk under 30 år, der arbejder for at gøre en forskel inden for bæredygtighed i erhvervslivet.

- Disse mænd og kvinder har demonstreret lederskabskvaliteter i deres organisationer, sektorer eller i det bredere erhvervsliv. Herunder i nogle af verdens største virksomheder. De repræsenterer det potentiale, der i for bæredygtig i virksomheder, siger GreenBiz Formand og Executive Editor, Joel Makower.

Camille Fabre har arbejdet med bæredygtighed for Saint-Gobain siden hun blev uddannet fra Chimie ParisTech i Frankrigs hovedstad i 2012. Efter at have arbejet fire år  for koncernens centrale organisation i Paris, sluttede hun sig til det nordiske team i efteråret 2016, som ansvarlig for arbejdet med bæredygtighed hos Saint-Gobain i Norden og Baltikum.

Back top