Title

MT Højgaards hovedsæde

Teaser
Imponerende glasfacader præger MT Højgaards hovedsæde, opført i 2016. Glassolutions har blandt andet leveret energiglas, facadeglas og persienneruder til det DGNB-certificerede byggeri i Søborg. Et byggeri hvor fokus har været på energiforbrug, akustikforhold og indeklima.
MT højgaard
Title

Imponerende glasfacader og styr på lysindfaldet hos MT Højgaard

Description

I 2015 besluttede bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard sig for at flytte hovedsæde. Deres nye bygning stod klar i 2016. Hovedbygningen ligger som nabobygning til deres gamle hovedsæde i Søborg og er designet med 100 % glasfacader.  

For at kunne kontrollere den store mængde dagslys og solenergi der tilføres bygningen, valgte MT Højgaard el-betjente persienneruder. Persiennerne eliminerer blændingsproblemer og styrer mængden af energi fra solen, til det niveau bygningen har brug for.  

DGNB Guldcertificeret

MT Højgårds domicil har opnået guld inden for bæredygtighedscertificeringen DGNB. Certificeringen er opnået på baggrund af en række parametre, herunder udnyttelse af dagslys, energiforbrug, akustikforhold, indeklima, og transportforhold.

12.900 m2 plads til 650 medarbejdere

Persienneruder og god isoleringsevne

Glastyperne er primært trelags CLIMATOP SCREEN ruder med el-betjente persienner. Ruden har en lav og god u-værdi, hvorfor den isolerer fantastisk. Glasset består af lukkede felter er beklædt med 6 mm EMALIT facadeglas i RAL 7012, og helt hvid EMALIT på DIAMANT jernfattigt glas. 

Til projektet er der blevet brugt en bred vifte af glasprodukter, for at få bygningen til at syne dynamisk. Alle glastyper er udvalgt med henblik på bestemte funktioner og egenskaber med formålet, at sikre det bedste indeklima for medarbejderne, året rundt. 

Kontakt

Del dokument
eller