Title

Lys - muligheder og inspiration

Teaser
I dette afsnit har vi samlet forskellige muligheder for håndtere lyset i din bygning - hvad enten det drejer sig om at få lys ind, lade lys passere gennem, eller holde de uønskede effekter ude.
lysindfald på Nimb
Description

Glas er et fantastisk materiale, som tillader dagslys at finde ind i en bygningen og vores blikke at vandre ud af den. Samtidig er det muligt at give glasset funktioner, der gør at man kan fjerne de uønskede effekter ved sollys – fx blænding og opvarmning.

Image
Jyskebank Silkeborg interiør
Description

Læs mere om vores glasdøre her

Eller se dette byggeri, som vi har leveret glas til: Jyske Bank i Silkeorg 

Image
Dokken 1
Description

Læs mere om vores facadeglas her

Eller se dette byggeri, vi har leveret facade til: Dokken i Esbjerg

Image
Description

Læs mere om vores glastag her

Image
Gulvglas
Description

Læs mere om vores gulvglas her

Title

Solafskærmning

Description

Selvom dagslys er vigtigt for menneskers sundhed kan solens skarpe lys til tider være generende. I disse situationer er solafskærmning en effektiv måde opnå hensigtsmæssige lysforhold.

Description

Persienneruder

Persienneruder er den optimale løsning til sund, vedligeholdelsesfri solafskærmning. Persiennerne er indkapslet i vinduet og bliver derfor ikke støvede, er skærmede med udefrakommende skader og de kan tilmed styres automatisk.

Persienneruder er det smarte valg. Det har en flere hospitaler fx gjort brug af, fordi det er hygiejnisk, let at holde rent og let at styre via en fjernbetjening – hvis de da ikke skal styre solafskærmningen selv.

Det er dog ikke kun på hospitatler, det giver mening. Persienneruder kan benyttes alle steder, hor der er behov for effektiv og smart solafskærmning.

Image
Løsninger med persienneruder
Description

Læs mere om persienneruder her.

Eller se dette byggeri, vi har leveret persienneruder til: Aarsleff Hovedkontor

Description

Elektrokromt glas

SageGlass er et et højteknologisk dynamisk elektrokromt glas, udviklet til at give solafskærmning ved hjælp af elektronisk regulering af farvetoningen i glasset. Solafskærmningen kan styres  automatisk vha. sensorer eller kan manuelt overstyres vha. et touchpanel, hvis der er behov.

Image
sageglass1
Image
sageglass2
Image
sageglass3
Description

Du kan læse mere om SageGlass her

Del dokument
eller