Title

Lys i de rette mængder

Teaser
Dagslys har stor betydning for, om vi sover godt om natten og dermed er veloplagte i dagtimerne. Lys kan påvirke os både positivt og negativt. Alt for meget lys med store kontraster kan virke generende, og det sammen kan flimrende lys eller refleksioner.

Det handler derfor om at designe og indrette vores boliger med den rette mængde dagslys i kombination med veltilrettelagt kunstlys. Se hvilke muligheder der findes med Saint-Gobain produkter og systemer:

Title

Antireflekterende glas

Description

GLASSOLUTIONS VISION-LITE antireflekterende glas giver 10 gange mindre refleksion end almindeligt glas og sikrer et bedre udsyn. VISION-LITE kan kombineres andre funktioner i glasset, fx lyd eller ekstra energioptimering.

Title

CLIMAPLUS XN

Description

CLIMAPLUS XN er et energiglas, der kombinerer det højeste niveau af energieffektivitet med en helt ny standard for dagslysgengivelse. Glasset er neutralt og farvegengivelsen i transmission og refleksion er høj.  

Title

Solkontrollerende glas

Description

COOL-LITE SKN eller COOL-LITE XTREME er solkontrollerende glas, som især er velegnet i store syd- og vestvendte facader, hvor solen ellers kan forårsage overophedning af bygningen. De er derudover et oplagt valg til ovenlysvinduer.

COOL-LITE SKN sikrer en effektiv solafskærmning, mens den bibeholder en neutral farve. COOL-LITE har, trods den effektive solafskærmende effekt, en høj lystransmittans og lukker dermed meget lys ind.

COOL-LITE XTREME har en lav lysrefleksion og et neutralt udseende. COOL-LITE XTREME er markedets mest avancerede solafskærmende glas.

Title

Persienneruder

Description

I en persiennerude er persiennerne indbyggede i selve termoruden. GLASSOLUTIONS persienneruder fås med både manuel, motoriseret og solcellemotoriseret styring. Desuden kan alle persienner fås som både lamelpersienner eller som plisségardiner.

Title

Skillevægssystemer i glas

Description

Skillevægge og døre i glas giver mulighed for at få mere dagslys ind i boligen og også oplyse rum, hvor der fx kun er et enkelt vindue mod nord eller øst. Det kan skabe åbenhed mellem rummene eller adskille med designede glasløsninger med tekstiler eller farver.

Title

PRIVA-LITE

Description

PRIVA-LITE er et glas, der indeholder krystaller, som ved hjælp af elektrisk strøm skifter fra matteret til transparent. PRIVA-LITE kan benyttes i facader i stedet for gardiner eller persienner, og inde i boligen kan det skabe opdelinger af eksempelvis køkken og stue eller badeværelse og soveværelse.

Title

Andre muligheder med glas

Description

Der findes et hav af muligheder for at skabe mere lys i bygninger. Glassolutions har et bredt sortiment inden for gulvglas og glastrapper, bruseløsninger og spejle, glasvægge, glasbeklædning og glasdøre.

Se mere i vores katalog eller kontakt os.

Del dokument
eller