Title

Link Mobility, Kolding

Teaser
De bølgende lofter i Link Mobilitys kontor i Kolding er ikke bare spektakulære, de sikrer også fremragende akustik. Gyptone BIG Curve 41 gjorde det muligt at gøre visionen til virkelighed.
Title

Bølgende arkitektur med fremragende akustik

Description

Ikke alle arkitekter bygger med lige linjer og rette vinkler. 

Da Link Mobility byggede sit nye kontor, ville man have et loft der både var funktionelt og æstetisk spektakulært. Gyptone BIG Curve Quatro 41 gjorde det muligt at omsætte visionen til virkelighed – kurver og fremragende akustik i én og samme løsning. 

Med kun 6.5 mm tykkelse, og med elasticiteten til at blive bøjet til en radius på 1,2m (våd) eller 2,2m (tør), er BIG Curve Quattro 41 ideel til moderne kontorer og offentlige rum. Pladernes lange format, gør det muligt at skabe store, attraktive og ubrudte loftoverflader, uden synlige samlinger. 

Elegante lofter

For at opnå bedst muligt slutresultat blev Gyptone BIG Curve Quattro 41 kombineret med elegant væg- og loftbelysning, samt kantfri overgang mellem væg og loft, for at skabe en kontinuerlig bue. 

Ved at bruge Gyptone BIG Curve Quattro 41, undgik man at gå på kompromis med akustikken i rummene. Som med alle andre Gyptone-produkter, har BIG Curve Quattro 41 egenskaber der skaber fremragende akustik, med visuelt betagende udseende og komfortabelt indeklima. 

Kontakt

Del dokument
eller